«Όταν είχα γεννήσει την Βαλέρια, μου έγραφε "με ενοχλεί η χαρά σου"» - Το ακραίο μήνυμα που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη

«Είχα ψάξει, την είχα βρει, της είχα πει πως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν είχα γεννήσει την Βαλέρια, μου έγραφε

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα μετά το ατύχημα που είχε στο πλατό μοιράστηκε ένα γράμμα που της είχε στείλει μια τηλεθεάτρια πριν χρόνια, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το μήνυμα που είχε λάβει η Ελένη Μενεγάκη πριν χρόνια

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, με αφορμή την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία έχει μπει στον μήνα της, θέλησε να πει:

«Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, την Βαλέρια, είχα δεχθεί ένα γράμμα, μέιλ δεν θυμάμαι και μου είχε στείλει μία γυναίκα που με λίγα λόγια μου έγραφε «με ενοχλεί η χαρά σου με την απόκτηση των παιδιών σου… μου δημιουργεί τεράστιο πόνο» και με λίγα λόγια μου έλεγε μην το κάνεις αυτό… γιατί εμείς που δεν μπορούμε μας στεναχωρεί πολύ.

Είχα ψάξει, την είχα βρει, της είχα πει πως το βλέπω εγώ, της είχα πει να τη βοηθήσω… να μη σας τα πολυλογώ δημιουργήθηκε μία γλυκιά σχέση και ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα έμεινε έγκυος και μου έστειλε ένα γράμμα και μου είπε «Ελένη, είμαι έγκυος. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος θα με συγχωρέσεις ποτέ για αυτά τα σκληρά λόγια που σου έγραψα; Και μετά από χρόνια μου είχε στείλει ξανά και μου είχε πει ότι είχε κάνει ένα κοριτσάκι…».

"Χαμός" στο σπίτι της - Η αποκάλυψη της για τις κόρες της

Πριν από λίγο η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, ωστόσο λίγο αργότερα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» ότι και οι τρεις κόρες της – Λάουρα, Βαλέρια αλλά και η πιο μικρή, η Μαρίνα – μπαίνουν στην κουζίνα και αναμένεται να γίνει "χαμός στο σπίτι τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά σήμερα τη συνταγή την παίρνω και τη δίνω σπίτι μου, θα τη δώσω στα παιδιά μου και θα τους πω «ποιος θα με εντυπωσιάσει από τους τρεις σας» η συνταγή είναι απλή και σας αρέσει να κάνετε πραγματάκια και με τη μάνα που μεγαλώνουν, εννοείται, για εμάς το μακαρόνι είναι το νούμερο ένα στο σπίτι μας…»