«Εμένα ξεχάστε με!» - Απίστευτο ατύχημα on air για την Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εμένα ξεχάστε με!» - Απίστευτο ατύχημα on air για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εχθές είχε καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού και μίλησαν για τον Δημήτρη Κοντομηνά, όπως κάθε μεσημέρι, έτσι και την Τετάρτη 16 Μαρτίου, υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της. Όμως ένα απρόοπτο περιστατικό διέκοψε για λίγο την κανονική ροή της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, επτά λάμπες από τα φώτα κάηκαν με αποτέλεσμα, η Ελένη Μενεγάκη να ζητήσει να σταματήσουν τα κοντινά της πλάνα και να σχολιάζει με πολύ χιούμορ το γεγονός.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για το απρόοπτο συμβάν στην εκπομπή της

«Μήπως έπεσε καμία μονάδα; Εμένα ξεχάστε με, ξεχάστε τα κοντινά χωρίς τα φώτα. Θα μείνω στο γενικό μου» είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια του Mega και λίγο αργότερα αποφάσισε να μετακινηθεί μαζί με τους συνεργάτες της σε άλλο σημείο του πλατό προκειμένου να έχει τον φωτισμό που επιθυμεί επιλέγοντας το σαλόνι.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ναταλία Γερμανού για τον θάνατό του και τόνισε πως όλο αυτό έγινε πολύ ξαφνικά.

«Δεν γίνεται να μην κάνουμε ένα σχόλιο, σήμερα ήρθες πάνω στη μέρα που ο πρώην εργοδότης μας αλλά για πάντα εργοδότης μας ήταν η μέρα που ήταν η κηδεία του σήμερα το πρωί και το μάθαμε ξαφνικά γιατί δεν είχαμε πολλές πληροφορίες… σε διάβασα που έγραψες ότι ήταν εκείνος που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μία ολοκληρωμένη παρουσιάστρια… ξέρεις πόσες φορές γύρισα στο κεφάλι μου αυτό που είπες γιατί τη Ναταλία την ξέρουμε από τότε που ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Από τη μεριά της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Ουσιαστικά ένιωσα ότι έγινα μία κανονική παρουσιάστρια όταν ξεκίνησε το Μες στην καλή χαρά στον Alpha με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοντομηνά το 2008…».