Σοφία Βογιατζάκη: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον - «Είναι πολύ δύσκολο να...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Βογιατζάκη: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον - «Είναι πολύ δύσκολο να...»

Η σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» έχει κάνει θραύση καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρακολουθούν την σειρά του ALPHA. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Σοφία Βογιατζάκη όπου μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί η σειρά. Από την άλλη, η ίδια είχε αναφερθεί παλιότερα και για το κίνημα #metoo.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω ότι δεν θα συνεχιστούν, γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται στα 26 επεισόδια. Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί μια ιδέα, με τον ίδιο τίτλο, που να μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη για άλλα 15-20 επεισόδια.

Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει άμεσα, γιατί για να συνεχιστεί πρέπει να μπουν τα γυρίσματα σε ένα μήνα, δεν νομίζω ότι τα παιδιά προλαβαίνουν να γράψουν νέα επεισόδια και να μπούμε και για γυρίσματα».

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

«Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου" πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση καθώς τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το πως είναι.

Μάλιστα, η ίδια η οποία έχει χάσει την μητέρα της, πριν από λίγο καιρό μίλησε για εκείνη αλλά και το πως βιώνει πλέον την απουσία της.

«Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιονδήποτε λόγο, αυτό θα βλέπουν οι άλλοι. Αν αισθάνεσαι πραγματικά καλά τα άλλα είναι πρόβλημά τους. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ούτε bullying ούτε αρνητισμό, ούτε τίποτα. Μπορεί να έχει συμβεί γύρω μου απλά επειδή εγώ δε του δίνω χώρο και ενέργεια.

Όταν βγήκε το Είσαι το ταίρι μου πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη. Είναι η σκηνή με το επικό φιλί της Βίκυς και του Αλέξη, στέλνω μήνυμα επιτόπου στον σεναριογράφο: είμαι στην Ομόνοια με όλες τις υπόλοιπες χοντρές και πανηγυρίζουμε».