Night Out: Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε pole dancing! - Δείτε βίντεο

Εμφανίστηκε και ο Αναστάσιος Ράμμος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night Out: Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε pole dancing! - Δείτε βίντεο

Το βράδυ της Πέμπτης 17/3, καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out, βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μας έδειξε τις χορευτικές τις ικανότητες, έπαιξε θάρρος ή αλήθεια, μίλησε για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα και γενικότερα για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ενώ δεν έλειψε και ο Αναστάσιος Ράμμος.

Όλα όσα συνέβησαν στο Night Out την Πέμπτη 17/3

Η ίδια, λοιπόν, αφού δοκίμασε να κάνει pole dancing, κάλεσε την Ντορέττα Παπαδημητρίου, θυμίζοντάς μας το αντίστοιχο τηλεφώνημα της Σμαράγδας Καρύδη στον Γιώργο Καπουτζίδη, προτείνοντάς της να παρουσιάσει ένα ριάλιτι, αλλά εκείνη αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη και η Κατερίνα Ζαρίφη συνέχισε την φάρσα καλώντας την ξανά στο κινητό της.

Στη συνέχεια, μίλησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλα όσα αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία, με κύρια ανησυχία της τις γυναικοκτονίες, ενώ δεν άφησαν απέξω την συνεργασία της και τον ρόλο της στους Συμπέθερους από τα Τίρανα.

"Έριξε" το Instagram με την ανάρτησή της

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα καθώς θέλησε να την «συστήσει» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως θα δείτε παρακάτω η ίδια μαζί με την μητέρα της, Αρχοντία Ζαρίφη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό καθώς έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, όπως τα χείλη και η μύτη, ωστόσο διαφέρουν στο χρώμα μαλλιών. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το γεγονός πως ήταν πάντοτε έτοιμη στο να γίνει επίσης μητέρα.

Ανάρτηση Κατερίνας Ζαρίφη