«Έχει χάσει 25 κιλά, έχει σοβαρό πρόβλημα» - H απάντηση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για την απουσία του

«Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα το πιστεύετε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχει χάσει 25 κιλά, έχει σοβαρό πρόβλημα» - H απάντηση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για την απουσία του

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (18/3) με την απουσία του ηθοποιού (δείτε εδώ την άφιξη των βασικών μαρτύρων). Ο δικηγόρος του, εξήγησε πως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ άσχημη και πως πλέον η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο που είχαμε κάποτε κατά νου.

Τα λόγια του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ο κ. Φιλιππίδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση».

Η Πολιτική Αγωγή πρότεινε την εξέταση ως μαρτύρων των ηθοποιών Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια με τον κύριο Δημητρακόπουλο να ξεκαθαρίζει πως έχει λάβει γνώση αυτής της εξέλιξης.

«Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».

Συνεχίζεται κανονικά η δίκη του Φιλιππίδη - Η τελική απόφαση για την εισαγγελέα που θέλησε να αποχωρήσει

Συνεχείς είναι οι ανατροπές στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που εκδικάζεται σήμερα, Παρασκευή 18/3, ενώ πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα είχε γίνει γνωστό ότι μια από τις εισαγγελείς είχε ζητήσει να αποχωρήσει και να αντικατασταθεί εξαιτίας μιας προηγούμενης αντιδικίας.

Ωστόσο, με νέα ανακοίνωση έγινε γνωστό πως εν τέλει η δίκη συνεχίζεται κανονικά με την ίδια εισαγγελέα, καθώς δεν υπάρχει κανένα θέμα ή κανένα νομικό κώλυμα, καθώς το ότι έχει συμβεί ανάμεσα στην ίδια και την κ. Πακιρτζίδου αφορά παρελθοντικό χρόνο.