"Σήμερα αισθάνομαι πολύ ωραία..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Κίττυ Αλεξανδράτου μετά το τρισάγιο

Όλες οι δηλώσεις της αδερφής του Δημήτρη Κοντομηνά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά, Κίττυ Αλεξανδράτου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της για τον θάνατο του αδερφού της, μετά το τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε και στο οποίο βρέθηκαν πολλές σημαντικές προσωπικότητες, το πρωί της Πέμπτης 17/3 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ίδια ανέφερε πως είναι χαρούμενη, καθώς έζησε μία γεμάτη ζωή πριν φύγει και θα ήταν πολύ ικανοποιημένος. Ωστόσο, ο Κώστας Καίσαρης μίλησε με παράπονο, θεωρώντας πως για το τόσο μεγάλο καλό που είχε κάνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν πολύ άδικο που έφυγε από τη ζωή μόνος του.

Συγκεκριμένα είπε: «Λίγοι ήρθαν. Ο Δημήτρης σε όλους τους ανθρώπους είχε κάνει καλό. Δεν είχε κάνει σε κανέναν κακό. Έφυγε μόνος του. Δεν θα ήθελε κανείς να φύγει έτσι όπως έφυγε ο Δημήτρης».

Η εξομολόγηση της αδερφής του Δημήτρη Κοντομηνά

«Σήμερα αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί θα είναι ευχαριστημένη η ψυχούλα του. Δυόμισι χρόνια είχα να τον δω. Τι να πω; Ήταν άξιος άνθρωπος. Πολύ άξιος», επισήμανε η Κίττυ Αλεξανδράτου.

Ντυμένη στα μαύρα - Η μόνη πρώην σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά που παρευρέθηκε στο τρισάγιο

Στο τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά, όπου παρευρέθηκαν οι συνεργάτες και φίλοι για να πουν το δικό τους αντίο (δείτε εδώ φωτογραφίες), βρέθηκε και μια πρώην σύντροφός του. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε λατρεία στο ωραίο φύλο (δείτε εδώ όλες τις πρώην σχέσεις του)...

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την ιδιαιτέρα γραμματέα του, Μαίρη. Ο γάμος τους, ωστόσο, ήταν σύντομος και γρήγορα πήραν συναινετικό διαζύγιο.

Ένα πρόβλημα υγείας τον έφερε κοντά με τη φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου, η οποία καταγόταν από τη Λαμία και είχε κι εκείνη ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο. Έζησαν μαζί ευτυχισμένοι για περισσότερο από επτά χρόνια.

Δημήτρης Κοντομηνάς τρισάγιο

Η Πόλυ, λοιπόν, ήταν η μόνη πρώην σύντροφός του που βρέθηκε στο Α' Νεκρατοφείο Αθηνών και διακριτικά του είπε το δικό της αντίο.

Πρώην σύντροφος Δημήτρη Κοντομηνά