Eurovision 2022: Κόλαφος η Ελευθερία Ελευθερίου: «Πολύ ριψοκίνδυνο το τραγούδι της Κύπρου»

Ο ήχος του «Ela» την προβληματίζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Κόλαφος η Ελευθερία Ελευθερίου: «Πολύ ριψοκίνδυνο το τραγούδι της Κύπρου»

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι από τις τραγουδίστριες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μάλιστα το 2012 η Ελευθερία με το τραγούδι «Aphrodisiac» είχε καταφέρει να περάσει στον μεγάλο τελικά, αλλά τελικά κατατάχτηκε στην 17η θέση του διαγωνισμού. Για αυτή την εμπειρία της στο Μπακού μίλησε στο «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision

Η τραγουδίστρια, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για το φετινό τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την πατρίδα της, Κύπρο και θα ερμηνεύσει η Ανδρομάχη. (Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά την ανακοίνωση του τραγουδιού) Η Ελευθερία Ελευθερίου αν και όπως είπε της αρέσει πολύ η συγκεκριμένη πρόταση, το βρίσκει ριψοκίνδυνο, εξαιτίας του ήχου του.

«Είναι ένα τραγούδι που έχει πιο αναμενόμενο ήχο, είναι λίγο ριψοκίνδυνο σε σχέση με τον ήχο που ξέρει ο ξένος. Είναι πάρα πολύ ωραία πρόταση. Πάλι κρίνεται στη σκηνή, γιατί έχουμε δει και τις προηγούμενες χρονιές ότι και με τον Λούκα Γιόρκα, που πήγε με ένα ζεϊμπέκικο και σκαρφάλωσε στην 8η θέση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη 5αδα στις στοιχηματικές - Που βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην τελική ευθεία για τον φετινό Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και αφού έχουν ανακοινωθεί όλοι οι διαγωνιζόμενοι, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ξεκινήσει να «προμηνύουν» τον φετινό νικητή του 66ου διαγωνισμό.

Όπως είναι ήδη γνωστό φέτος το Τορίνο της Ιταλίας θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, που αναμένεται να είναι πιο φαντασμαγορικός από ποτέ. Υπενθυμίζουμε ότι την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Amanda Tenfjord Georgiadi, όπου θα συμμετέχει στο πρώτο ημιτελικό στις την Τρίτη 10/5. (Δείτε εδώ τη σειρά που θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον ημιτελικό)

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Die Together», με φόντο το μοναδικό τοπίο της ακριτικής Σύμης, όπου έγιναν τα γυρίσματα, φαίνεται πως εντυπωσίασε τους fans της Eurovision με αποτέλεσμα η χώρα μας να συνεχίσει να βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση ανάμεσα στα στοιχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Eurovision World, που συγκεντρώνει τις αποδόσεις από όλες τις εταιρείες στοιχημάτων, το ελληνικό τραγούδι φιγουράρει στην 5η θέση πίσω από την πρώτη Ουκρανία, την δεύτερη Ιταλία, την τρίτη Σουηδία και το τέταρτο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά την Ελλάδα, τη δεκάδα συμπληρώνουν, η Πολωνία, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Ισπανία και Αυστραλία.

Από την άλλη, η Κύπρος με την πιο ethnik συμμετοχή της Ανδρομάχης και το τραγούδι «Ela» εμφανίζεται σήμερα στην 18η θέση των στοιχημάτων για τη νίκη στη Eurovision.

eurovison