Super Κατερίνα: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Τάκη Παπαματθαίου

Τι αποκάλυψαν on air

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Τάκη Παπαματθαίου

Το πρωί της Παρασκευής 18/3, ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο ηθοποιός, δεν γινόταν να μην μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους, μιας και σήμερα ήταν η δίκη του, ενώ μάλιστα με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψαν από που γνωρίζονται ήδη.

Από που γνωρίζονται Κατερίνα Καινούργιου και Τάκης Παπαματθαίου;

«Τι κάνετε; Με θυμάστε ποια είμαι;», ρώτησε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου τον Τάκη Παπαματθαίου.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Παπαματθαίου απόρησε, με την παρουσιάστρια να του εξηγεί πως:

«Ο άντρας της γιαγιάς μου ο δεύτερος, ο όποιος είναι 30 χρόνια με τη γιαγιά μου, ήταν οδοντίατρος. Είχε ένα ιατρείο στο Βύρωνα και ουσιαστικά ο καλύτερος συνεργάτης του, που δουλεύανε μαζί, ήτανε ο πατριός σου. Και θυμάμαι που ήμουνα παιδάκι και πήγαινα στο ιατρείο και θυμάμαι τον Παντελή, τον πατριό σου, που σε αγαπούσε πολύ και συνέχεια έλεγε ιστορίες… και ήμουνα μικρούλα. Είχαμε γνωριστεί. Δεν ξέρω αν θυμάσαι ότι είμαι εγώ το κοριτσάκι τότε. Ήμουνα πολύ μικρή, 8 χρόνων, 10…».

«Είχαμε πλακωθεί πολλές φορές»

Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγο της ημέρας με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία εν τέλει διακόπηκε, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνεργασία τους αλλά και γενικότερα για την άποψη του επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Παπαματθαίου δήλωσε «με είχε πάρει ο Πέτρος τηλέφωνο και αυτό που τον ρώτησα, δεν μου απάντησε βέβαια, ήταν «Γιατί;». Είχα αυτή την απορία. Δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Εγώ με τον Πέτρο έχω συνεργαστεί, και υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Εμείς μπορεί πολλές φορές να είχαμε πλακωθεί αλλά ήξερα να τον χειριστώ τον Πέτρο».

«Εφόσον αποδειχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης, φυσικά και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, όλο αυτό για το θέατρο μπορούμε να το πούμε και σαν ξεκαθάρισμα για το θέατρο. Πάντα συνέβαινε»