Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Ματέο - Σε αυτό το νησί θα ταξιδέψουν

Ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Ματέο - Σε αυτό το νησί θα ταξιδέψουν

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3, ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή την πρεμιέρα που κάνει σήμερα το X-factor, στο οποίο είναι και κριτής. Η παρουσιάστρια πάνω στην συζήτηση που είχε με τον καλεσμένο της, μάλιστα, αποκάλυψε το ότι έχει ήδη σκεφτεί το μέρος που θα επισκεφτεί με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο και δεν είναι άλλο από την Λήμνο.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Θα έρθω στο νησί σου (Λήμνος) να το ξέρεις…», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Στέλιο Ρόκκο να απαντάει: «Να έρθεις! Έχω γίνει και καλός μάγειρας να ξέρεις…», τότε η παρουσιάστρια απάντησε με χιούμορ:

«Ε, όχι τώρα με τρομάζεις, δεν θέλω τέτοια… Να μου πεις ότι ξέρεις να ψήνεις κάτι εντάξει… μέχρι εκεί. Να μαγειρεύεις;».

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή

Λίγο μετά την εξομολόγησή της για το μήνυμα που είχε δεχθεί μετά την τρίτη της εγκυμοσύνη, η Ελένη Μενεγάκη συζήτησε με τους συναδέλφους της, ένα θέμα που απασχολεί πολλούς γονείς και έχει να κάνει με την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των παιδιών.

Όπως εξήγησε λοιπόν η παρουσιάστρια, όταν ακόμα τα παιδιά της ήταν μικρά, της φαινόταν απίστευτο ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσει μία από τις σχέσεις τους. Σήμερα βέβαια, που αυτό έχει συμβεί, μιας και όχι μόνο ξέρει αλλά έχει και καλές σχέσεις με τη σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, Γαία, η Ελένη Μενεγάκη νιώθει καλύτερα καθώς γνωρίζει με ποιον άνθρωπο βρίσκονται τα παιδιά της.

«Θέλω να λέω μόνο αλήθειες. Όταν μου πρωτοείχε πει μπαμπάς, φιλικό μας ζευγάρι πριν αρκετά χρόνια… ήταν τα δικά μου ήταν επτά χρονών και τα δικά του 15 "ξέρεις ήρθε με το αγόρι της", είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό και λέω όταν θα έρθει η ώρα μου τι θα κάνω… με είχε προβληματίσει.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου καταλαβαίνω τη μητέρα μου. Μη σας αγχώνει φίλοι μου γιατί έρχεται έτσι η ζωή που σιγά σιγά εξελίσσεσαι, μαθαίνεις, καταλαβαίνεις ,συζητάς με άλλους ανθρώπους και βλέπεις ποιο είναι το σωστό…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.