Good Job Nicky: "Έσκασε" το τραγούδι που είχε προταθεί για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Good Job Nicky:

Ο Good Job Nicky παρόλο που είναι ένα φρέσκο όνομα στην μουσική βιομηχανία, έχει καταφέρει να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον σε αρκετά άτομα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό τον ήθελαν να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision ωστόσο ήταν κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε καθώς το τραγούδι που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ήταν της Αμάντας Γεωργιάδη.

Από την άλλη, μπορεί να μην τον ακούσουμε να το τραγουδάει στην σκηνή της Eurovision ωστόσο "έσκασε" το video του «Heaven Is Sin». Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο τραγούδι είχε προταθεί για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Το νέο τραγούδι του Good Job Nicky

«Νομίζω ότι δεν θα ξαναδοκιμάσω την Eurovision»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 19/01 στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Good Job Nicky. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είναι γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και για την προσπάθειά του για την συμμετοχή του στη Eurovision .

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω ‘γυμνή’. Δε θέλω να την καλουπιάσω, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή.

Αγαπώ τον αθλητισμό, μ’ αρέσουν οι προσωπικότητες που βγάζει, σε ‘χτίζει’ ο αθλητισμός, σε μαθαίνει να σέβεσαι πράγματα, τι σημαίνει ομάδα. Αλλά η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή. Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω.

Ήμουν δύσκολο παιδί στην εφηβεία. Η μητέρα μου ήταν ψύχραιμη και για τους δυο μας. Δε νομίζω ότι έχω βγει από την εφηβεία, απλά το κρύβω καλύτερα. Το πρώτο κομμάτι που ηχογράφησα ήταν στα 16 μου. Είμαι αρκετά τυχερός γιατί απλά άκουσα την σκέψη μου και μετέφραζα πράγματα σε μελωδία.

Νομίζω ότι οικογενειακά το έχουμε καλύψει το ρεπερτόριο στα ελληνικά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξελίσσεται συνεχώς και είναι και ευθύνη μου να μπορέσω να φέρω στα μέτρα της χώρας μου τα χρώματα που αντιπροσωπεύω. Θα ήθελα να μπορώ να ‘ελληνοποιήσω’ την Αμερική.

Με απασχολεί πιο πολύ να μπορεί να δεχτεί το εξωτερικό αυτό που μπορώ να φέρω εγώ ως ελληνικό DNA. Έχω πιεστεί πολύ γι’ αυτό. Η Eurovision σε εκτοξεύει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.

Ήμουν σίγουρος για το κομμάτι μου. Ποτέ δε θα κυκλοφορήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος. Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε».