«Βάζω τα κλάματα και...» - Η Μαρία Ηλιάκη συγκλονίζει για τον θάνατο της μαμάς της

«Υπήρχαν δύο βράδια συγκεκριμένα, δεν θα τα ξεχάσω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βάζω τα κλάματα και...» - Η Μαρία Ηλιάκη συγκλονίζει για τον θάνατο της μαμάς της

Η Μαρία Ηλιάκη πρόκειται να εμφανιστεί στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας την Κυριακή 20/3 μιλώντας για τα πρώτα της βιώματα ως νέα μαμά. Ένα απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Kαλημέρα βλέποντας τη δημοσιογράφο να μιλάει πολύ συγκινημένη για την κόρη της.

Είναι πολύ αφοσιωμένη στο ρόλο της αυτό και προσπαθεί να μην εγκαταλείπει ποτέ, μιας δεν έχει ιδιαίτερη βοήθεια. Όπως αποκάλυψε η ίδια τους πέντε πρώτους μήνες δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς όλα ήταν πρωτόγνωρα και σίγουρα η απουσία της μαμάς της, της έκανε την περίοδο αυτή ακόμα πιο δύσκολη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για τους πρώτους 5 μήνες με την κόρη της

«Οι πρώτοι 5 μήνες με το παιδί ήταν πολύ δύσκολοι, γιατί δεν κοιμόταν, έκλαιγε. Υπήρχαν δύο βράδια συγκεκριμένα, δεν θα τα ξεχάσω. Δεν σταματούσε να κλαίει πέντε ώρες. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί! Την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει, είναι ζεστά.

Με την μικρή μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο μαζί της, υπάρχουν ώρες και μέσα στη μέρα που θέλω να μείνω και λίγο μόνη μου και μην το παρεξηγήσετε αυτό…

Μου λείπει η μαμά μου και ήθελα να είναι εκεί. Τις πρώτες ώρες στο μαιευτήριο σκεφτόμουν τη μαμά μου. Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή αλλά επειδή όταν το σκέφτομαι αυτό μου δημιουργεί τεράστιο άγχος, βάζω τα κλάματα και δεν θέλω να είμαι έτσι, το κρύβω καλά» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Η καθημερινότητα με την μικρή Κατερίνα - Το αγαπημένο της παιχνίδι

Την καθημερινότητα και το ενδιαφέρον της Μαρίας Ηλιάκη μονοπωλεί η μοναχοκόρη της και αυτό μας το επιβεβαιώνει η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράζεται αρκετές προσωπικές στιγμές μάνας - κόρης. Η σχέση τους μάλιστα έχει γίνει ισχυρότερη, αφού ο πατέρας της μικρής, Στέλιος Μανουσάκης λείπει συχνά από το σπίτι, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η μονάκριβη Κατερίνα λατρεύει να περνά χρόνο μέσα στον «έξυπνο» παιδικό της φράκτη. Ο συγκεκριμένος φράχτης, έχει διττή ιδιότητα, δεν προστατεύει μόνο το παιδί αλλά παράλληλα το «ασπασχολεί», με διάφορα παιχνίδια. Ενώ παράλληλα το χαλάκι δραστηριοτήτων διπλής όψης, που έχει τοποθετήσει η Μαρία Ηλιάκη, προσδίδει μια πιο ενδιαφέρουσα πτυχή στην καθημερινότητα της μικρής.

Το story της Μαρίας Ηλιάκη