Ο κορωνοϊός "χτύπησε" την πόρτα της Νικολέτας Ράλλη - Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Η ανάρτηση στα social

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο κορωνοϊός

Όπως είναι γνωστό η Νικολέτα Ράλλη διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τα social media και τους followers της. Συχνά λοιπόν τη βλέπουμε να κάνει q&a με τους φίλους της, λύνοντας τους διάφορες απορίες για τη ζωή της. Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά η δημοσιογράφος έκανε γνωστό με τον τρόπο αυτό, πως "χτύπησε" και το δικό της σπίτι ο covid.

Το ευχάριστο νέο είναι πως η ίδια δεν έχει κολλήσει για την ώρα, αλλά ο άντρας της και η μικρή την πάτησαν. Είναι γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες, βλέπουμε πολλά μωρά διάσημων να περνάνε κορωνοιό και οι γονείς να ανταλλάσσουν απόψεις στο instagram αναφορικά με την εμπειρία τους αυτή.

To story της Νικολέτας Ράλλη για τον κορωνοϊό

 Νικολέτας Ράλλη - covid

Η εξομολόγηση της Νικολέττας Ράλλη για την επιλόχειο κατάθλιψη

Την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε αποκάλυψε για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», με αφορμή την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις δυσκολίες της μητρότητας.

«Όσες φορές έχω δει την Ελεονώρα να μιλάει για το θέμα της μητρότητας, είναι νομίζω η μοναδική γυναίκα που έχω ταυτιστεί απόλυτα. Λέω επιτέλους δεν είναι ιδέα μου! Αυτό το πένθος που περιγράφει η Ελεονώρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.Επειδή και εγώ το ένιωσα αλλά με εμένα δεν είχε να κάνει με το πριν και το μετά, είχε να κάνει με μια αδιανόητη μαυρίλα, την οποία την ένιωσα από την πρώτη μέρα που ήμουν στο μαιευτήριο. Καταρχάς μετά πήγα σε ψυχίατρο. Άμα θες να πάρεις φάρμακα πας σε ψυχίατρο, όχι σε ψυχολόγο. Του λες τι νιώθω και πήρα φαρμακευτική βοήθεια. Όταν ξεκινάς να παίρνεις χάπια τα παίρνεις για πολύ καιρό…».

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 7/3 με αφορμή τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη στις εγκυμοσύνες της, αναφέροτας πως η αγωνία της ήταν περισσότερο πριν γεννηθούν τα παιδιά της.