Chart Show: Το trailer του δεύτερου επεισοδίου για τις χωρισμένες ψυχές

Θα είναι πολύ δυνατό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Chart Show: Το trailer του δεύτερου επεισοδίου για τις χωρισμένες ψυχές

Το Chart Show δεν επέστρεψε απλά στην ελληνική τηλεόραση αλλά από ότι φαίνεται έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές με ένα επεισόδιο στον αέρα. Το trailer του δευτέρου επεισοδίου για το Σάββατο 19/3 κυκλοφόρησε και από ότι φαίνεται μεγάλο μέρος του κοινού θα καθηλωθεί στον καναπέ του.

Η μοναδική Δέσποινα Βανδή θα είναι για άλλη μια φορά εκθαμβωτική, αφού το ενδυματολογικό κομμάτι αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο δυνατό από την προηγούμενη. Όσο για τους καλεσμένους τα λόγια είναι περιττά, καθώς πρόκειται να δούμε κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες να μιλούν και να τραγουδούν επιτυχίες χωρισμού.

Το trailer του Chartshow 19/3

Οι επόμενοι καλεσμένοι - Επιστρέφουν στο πλατό ο Κοκλώνης και η «σύζυγός» του

Την δεύτερη εκπομπή Chart Show θα δούμε στις οθόνες μας το Σάββατο 19 Μαρτίου, από την συχνότητα του Alpha. Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ξανά την παρουσιάστρια - τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή να φέρνει μουσική, αγαπημένους καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις στο πλατό της πετυχημένης εκπομπής.

Τα γυρίσματα για το νέο επεισόδιο γίνονται ήδη και κρύβουν εκπλήξεις, μια εκ αυτών η παρουσία του Νίκου Κοκλώνη στο πλατό.

Ο παραγωγός της εκπομπής και παρουσιαστής εμφανίζεται ξανά μπροστά από τις κάμερες καθώς όλο αυτό το διάστημα μετά το τέλος του J2US προετοιμάζεται πίσω από αυτές.

Τον Νίκο Κοκλώνη θα συνοδεύσει στην εκπομπή η αγαπημένη του «σύζυγος», Βίκυ Σταυροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, η δεύτερη εκπομπή είναι αφιερωμένη στα τραγούδια χωρισμού και συγκεκριμένα έχουν δεχτεί πρόταση η Άντζελα Δημητρίου, ο Βασίλης Καρράς και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη εκπομπή, όπως είδαμε, ήταν αφιερωμένη στη δεκαετία του 90’ και υποδεχτήκαμε μεταξύ άλλων την Καίτη Γαρμπή, τον Στέλιο Διονυσίου, τα Κακά Κορίτσια, τη Βάνα Μπάρμπα, τον Γιώργο Θεοφάνους και την Εύη Δρούτσα. Τα φώτα βέβαια έκλεψε η συζήτηση του Βασίλη Καρρά και της Δέσποινας Βανδή.