«Για να γίνω όπως ήμουνα πριν...» - Η Νικολέτα Ράλλη αποκαλύπτει πόσα κιλά πρέπει να χάσει

Είναι αισθητά πάνω της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για να γίνω όπως ήμουνα πριν...» - Η Νικολέτα Ράλλη αποκαλύπτει πόσα κιλά πρέπει να χάσει

Η Νικολέτα Ράλλη αποφάσισε όσο κάνουν καραντίνα εκείνη και η οικογένεια της, να αφιερώσει λίγο χρόνο στους αγαπημένους της followers κάνοντας ένα Q&A στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή καθώς επικρατούσαν πολλές σχετικές με την μητρότητα.

Η δημοσιογράφος είναι πολύ ακομπλεξάριστη και ειλικρινής με το κοινό της και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να απαντήσει μια ερώτηση, που αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης. Είναι γεγονός, αφού το έχει παραδεχθεί πολλές φορές, πως το παιδί το ήθελε πάρα πολύ και θα έκανε θυσίες για αυτό. Τα κιλά, που της έχουν μείνει από την περίοδο της εγκυμοσύνης, είναι μια από αυτές. Η Νικολέτα δηλώνει πως δεν τα έχει χάσει όλα τα κιλά, εμείς ωστόσο άλλα βλέπουμε..

Το σχόλιο της Νικολέτας Ράλλη για τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Δεν τα έχασα. Για να γίνω όπως ήμουνα πριν από την εγκυμοσύνη πρέπει να χάσω άλλα 8 κιλά, αλλά δεν με πολύ νοιάζει»,

Νικολέτα Ράλλη για τα κιλά της  εγκυμοσύνης

Η εξομολόγηση της Νικολέττας Ράλλη για την επιλόχειο κατάθλιψη

Την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε αποκάλυψε για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», με αφορμή την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις δυσκολίες της μητρότητας.

«Όσες φορές έχω δει την Ελεονώρα να μιλάει για το θέμα της μητρότητας, είναι νομίζω η μοναδική γυναίκα που έχω ταυτιστεί απόλυτα. Λέω επιτέλους δεν είναι ιδέα μου! Αυτό το πένθος που περιγράφει η Ελεονώρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.Επειδή και εγώ το ένιωσα αλλά με εμένα δεν είχε να κάνει με το πριν και το μετά, είχε να κάνει με μια αδιανόητη μαυρίλα, την οποία την ένιωσα από την πρώτη μέρα που ήμουν στο μαιευτήριο. Καταρχάς μετά πήγα σε ψυχίατρο. Άμα θες να πάρεις φάρμακα πας σε ψυχίατρο, όχι σε ψυχολόγο. Του λες τι νιώθω και πήρα φαρμακευτική βοήθεια. Όταν ξεκινάς να παίρνεις χάπια τα παίρνεις για πολύ καιρό…».

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 7/3 με αφορμή τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη στις εγκυμοσύνες της, αναφέροτας πως η αγωνία της ήταν περισσότερο πριν γεννηθούν τα παιδιά της.