Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την υγεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

«Αν έχει κάποιο πρόβλημα θα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την υγεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού, μιλώντας για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Η πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια μίλησε πολύ ανοχτά για το θέμα αυτό και φαίνεται να μην έχει κολλήματα για θέματα που αφορούν τα ερωτικά της.

Όσο για την υγεία του τραγουδιστή αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία μαζί του και χαίρει, τώρα πια, άκρας υγείας. Σε κάθε περίπτωση θα έλεγε την αλήθεια η Μπέσσυ, όπως είχε μιλήσει πρόσφατα και για την περιπέτεια της δικής της υγείας.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυ Αργυράκη για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχετε υπάρξει θρυλικό ντουέτο αλλά και ζευγάρι. Φημολογείται ότι έχει κάποιο θέμα υγείας. Έχετε μιλήσει μαζί του;

Νομίζω πραγματικά πως με τον Ρόμπερτ υπήρξαμε ένα από τα πιο θρυλικά ντουέτα της εποχής. Κάναμε υπέροχα πράγματα μαζί. Η συνεργασία, η φιλία, η αγάπη και η σχέση μας ήταν όλα πολύ δυνατά. Μιλάμε, ναι και είναι σε μια πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένα άτομο το οποίο είναι πάρα πολύ θετικό, έχει γύρω του την οικογένειά του που τόσο πολύ τον φροντίζει και θεωρώ ότι ακόμα κι αν έχει κάποιο πρόβλημα θα είναι μια χαρά και θα το ξεπεράσει. Όλα θα πάνε καλά και του το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

 Μπέσσυ Αργυράκη - Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ο έρωτας της Μπέσσυ Αργυράκη με τον πατέρα της Καινούργιου

Την Μπέσσυ Αργυράκη φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 22/2 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου. Η μια εκ των ωραιότερων φωνών του ελληνικού πενταγράμμου, έκανε αποκαλύψεις για τη γνωριμία της με τον πατέρα της παρουσιάστριας κάτι που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της για τον οποίο μιλάει με τόση αγάπη και σεβασμό και μόλις αναφέρθηκε στο πρόσωπο του η τραγουδίστρια, εκείνη δεν έπαψε να χαμογελά.

Ο . κ.Καινούργιος και η Μπέσσυ Αργυράκη γνωρίζονται από παιδιά ζώντας στον Βύρωνα και τότε έκανε την αποκάλυψη.

«Ο μπαμπάς σου ήταν ο πρώτος μου πλατωνικός έρωτας. Ήμασταν παιδιά».

«Καλός ο μπαμπάς μου;» τη ρώτησε η Κατερίνα με την Μπέσσυ Αργυράκη να απαντά, «Αν κρίνει κανείς από σένα αγάπη μου δεν χρειάζεται να ξέρει για τον μπαμπά!».