Σπύρος Μπιμπίλας: "Σπάει" τη σιωπή του για την Ελπίδα Νίνου - «Τα γεγονότα αυτά έχουν συμβεί»

Τι απάντησε για την κατάθεσή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας:

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/3) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ το ξέσπασμά του έξω από το δικαστήριο) και στην πολσυζητημένη κατάθεση που έδωσε η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τη δίκη Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου

«Για μένα όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ ψυχοφθόρα και δε θέλω να μπω μέσα στην κατάθεση που έχει κάνει η Ελπίδα με την οποία μας συνδέουν πολύ φιλικές σχέσεις. Έχει κάνει μια κατάθεση, εγώ έχω κάνει μια παραπλήσια. Δε μπορώ να πω τώρα στην τηλεόραση τι ακριβώς έγινε.

Η κατάθεσή μου είναι παραπλήσια γιατί τα γεγονότα αυτά έχουν συμβεί αλλά στο δικαστήριο θα τα πούμε όλα με λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που άρχισαν τα γεγονότα να γίνονται πάρα πολύ περίεργα και λόγω της θέσης του Προέδρου του ΣΕΗ που έχω, δεν ήθελα να έχω τέτοιου είδους επαφές και της το είχα πει γιατί, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός καθώς μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Θα έρθει η ώρα της δίκης και τότε ο καθένας θα πει την άποψή του πάνω στα γεγονότα και πιθανόν πάνω και σε άλλα γεγονότα και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άδικα στη φυλακή»

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (19/3) ο Μιχλάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα δίκη που έχει προγραμματιστεί (δείτε εδώ για πότε).

«Το έχουμε κουβεντιάσει. Αλλά να ξέρετε ότι μία συνέντευξη ενώ είναι κρατούμενος, δεν είναι συνέντευξη σωστή.

Θέλω να ξέρετε ότι όλες οι απαντήσεις γι’ αυτήν την υπόθεση θα τις ακούσετε μέσα στον θεσμικό χώρο που λέγεται δικαστήριο.

Και πιστέψτε με όταν θα μάθετε όλες τις πτυχές της υποθέσεως, όλες όλες, θα δείτε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άδικα στη φυλακή», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.