Στο σφυρί η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό - Ποια η τιμή πώλησής της

Νέες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο σφυρί η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό - Ποια η τιμή πώλησής της

Κι ενώ η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη διεκόπη και πήρε αναβολή (δείτε εδώ την ημερομηνία που θα εκδικαστεί) οι εξελίξεις τρέχουν και τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα τόσο για τον ηθοποιό όσο και για την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 21/3 πως στις 27 Απριλίου θα βγει στο σφυρί η μεζονέτα που είχε με την σύζυγό του με πρώτη τιμή στα 645.000 ευρώ. Η πρώτη κατάσχεση έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2021.

Το σπίτι στο ψυχικό ανέρχεται στα 355 τετραγωνικά στην επιφάνεια κι έχει να κάνει με υπόγειο που έχει υπόγειο πάρκινγκ, τέσσερις αποθήκες, ισόγειο με κουζίνα WC, σαλόνι και καθιστικό ενώ στον πρώτο όροφο έχει τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια.

«Ζητάμε το ποσό των 104.300 ευρώ» - Νέα καταγγελία πριν από λίγες ώρες για Φιλιππίδη και Νίνου

Στο Πρωινό μίλησε η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού στην Κορινθία που βγαίνει στο σφυρί (δείτε φωτογραφίες), κ. Νικολέτα Γιάννου η οποία μαζί με τον σύζυγό της είχαν αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια περίπου πληρωνόταν κανονικά όπως και όλοι οι εργαζόμενοι. Ωστόσο, εκείνη και ο σύζυγός της συνέχισαν κανονικά τις εργασίες για την οικία.

«Το έργο συνεχιζόταν και η κ. Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μαστόρους ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες, μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα. Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Πέντε αγωγές συνολικά που ζητάμε το ποσό των 104.300» αποκάλυψε η κ. Γιάννου.