Αγνώριστη η Πέπη από τα Εγκλήματα 22 χρόνια μετά από την σειρά του ΑΝΤ1

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Πέπη από τα Εγκλήματα 22 χρόνια μετά από την σειρά του ΑΝΤ1

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η σειρά «Τα Εγκλήματα» ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τηλεθεατές οι οποίοι συνεχίζουν να την παρακολουθούν. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια άτομα τα οποία έχουν πάντα απορία για το γεγονός πως έχουν γίνει σήμερα.

Εμείς ψάξαμε να βρούμε την Πέπη η κοινώς Φωτεινή Μπαξεβάνη η οποία μετά από 22 χρόνια είναι άλλος άνθρωπος. Να τονίσουμε πως η ηθοποιός συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική συμμετέχοντας σε σπουδαίες παραστάσεις και σημαντικές τηλεοπτικές σειρές, με πιο πρόσφατη το “Ζακέτα να πάρεις” στην ΕΡΤ. Δείτε επίσης εδώ την εντυπωσιακή αλλαγή του Δημήτρη Βλάχου

Έτσι είναι σήμερα η Φωτεινή Μπαξεβάνη από τα Εγκλήματα

Λίγα λόγια για την Φωτεινή Μπαξεβάνη

Είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου (1992). Από το 1992 έως σήμερα συμμετείχε στο θέατρο σε πάνω από 40 παραστάσεις ως ηθοποιός, συνθέτης, σκηνοθέτης. Ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1, Εγκλήματα, όπου υποδυόταν την Πέπη, την κολλητή φίλη της Σωσώς Παπαδήμα.

Την περίοδο 2010–2012 έπαιξε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη τη Λωξάντρα που ξεπέρασε τους 100.000 θεατές. Το 2017 στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας πήρε βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία “Ουρανία”.

Την περίοδο έως το 2021 πρωταγωνιστεί στην παράσταση η Κυρά της Ρω. Έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2017 και συνολικά παρουσιάστηκε με μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς σε τρία θέατρα στην Αθήνα, τρία στη Θεσσαλονίκη (Εγνατία , Αυλαία, Αμαλία), στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, στην Κύπρο, την Αυστραλία και την Αμερική.