«Δε με έβλεπαν...Τους παρακάλαγα» - Η Αγγελική Ηλιάδη συγκλονίζει με την άρνηση των γιων της στο πρόσωπο της

«Ένιωσα ζήλεια και κακία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε με έβλεπαν...Τους παρακάλαγα» - Η Αγγελική Ηλιάδη συγκλονίζει με την άρνηση των γιων της στο πρόσωπο της

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 21/3 και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο αλλά και για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση που δημιούργησε μέσα στο reality της Φάρμας, στον Γρηγόρη Αναστασιάδη, την οποία δεν ενοχοποιεί καθόλου και μιλάει πολύ ανοιχτά για αυτήν. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε και στα παιδιά της αναφορικά με το ζήτημα αυτό, καθώς τους έχει εξηγήσει τα πάντα και δεν αντιλαμβάνεται το λόγο ενοχοποίησης ενός φιλιού στην κάμερα.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και τα παιδιά

«Βεβαίως και σκέφτηκα τα παιδιά μου αλλά ήξερα ότι ήταν η μαμά μου εκεί για να τα φροντίσει και αυτό με έκανε να είμαι ήσυχη και σίγουρη. Έχουν μεγαλώσει κιόλας, είναι 8 και 17 ο μεγάλος. Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Δε με έβλεπαν στη “Φάρμα”. Δεν ήθελαν, έλεγα στον μεγάλο μου γιο να με δει έστω στη μονομαχία και δεν ήθελε. Τους παρακάλαγα. Κανένα ενδιαφέρον.

Μέχρι να βγω έξω δεν ήξερα αν βλέπουν ή όχι αλλά έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, γνωρίζουν τα πάντα, οπότε και κάτι να βλέπανε θα ήταν φυσιολογικό

Εγώ δεν νιώθω και ποτέ δεν αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για τη σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Είναι κάτι τρελό. Ένιωσα ζήλεια και κακία. Όλα τα είδα και μου άρεσε που τα είδα, γιατί αυτό που έζησα εκεί μέσα είναι μια πραγματικότητα».

Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά για την σχέση των παιδιών της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη, το πρωί της Τετάρτης 9/3, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και εξομολογήθηκε την σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της "Φάρμας", αλλά και το γεγονός ότι οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου, παραμένουν άριστες.

Το νέο ζευγάρι είναι full in love, ωστόσο η ίδια δεν επιθυμεί να γνωρίσει ακόμη τον σύντροφό της στα παιδιά της, εφόσον η σχέση τους είναι ακόμη στην αρχή και ένα τέτοιο ζήτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την σχέση της με τα παιδιά της και την ψυχική τους υγεία.

«Ξέρετε ότι είμαι με τον Γρηγόρη. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Το κομμάτι ενός νέου συντρόφου και το πως θα τον γνωρίσουν τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο.

Προς το παρόν ο άνθρωπος που είναι οικογένειά μας είναι ο Σάββας, ο μπαμπάς του Βασίλη και συνεχίζουμε να είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ότι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.