Γιάννης Μαρακάκης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μπορούσε να είναι στην φυλακή για...»

Οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Μαρακάκης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μπορούσε να είναι στην φυλακή για...»

Το πρωί της Δευτέρας 21/3 είδαμε τον γνωστό δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη να κάνει δηλώσεις στο Πρωινό του Αντ1 σχετικά με τα χρόνια φυλάκισης, που ίσως καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η αλήθεια είναι πως ο Μαρακάκης είχε τοποθετηθεί για το θέμα αυτό λίγες ημέρες πριν την δίκη, που τελικά διεκόπη.

Μιας και η δίκη λοιπόν, ορίστηκε για την 28η Μαρτίου με σκοπό να μπορεί να παραστεί ο Φιλιππίδης στην αίθουσα, ο δικηγόρος βγήκε στον αέρα για νέες προβλέψεις. Για καλή ή κακή του τύχη υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τη σκέψη του.

Η αποτυχημένη σύνδεση του Γιάννη Μαρακάκη στο Πρωινό σχετικά με τη φυλάκιση Φιλιππίδη

Ο Γιάννης Μαρακάκης είπε πως «Επειδή πρόκειται για κατά συρροήν «εγκλήματα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη θα μπορούσε να είναι 23 χρόνια φυλάκιση».

«Είναι αποστεωμένος και...» - Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι εξελίξεις γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη θα είναι για καιρό ανοιχτές, με τη δίκη για το όνομα του να εκκρεμεί αλλά και με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Έτσι λοιπόν δόθηκε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα ορίστηκε για την 28η Μαρτίου. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού του Αντ1 ο ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, συνεχώς ξαπλωμένος στο κρεβάτι του κελιού του. Η μοναδική του μετακίνηση αφορά σε ζητήματα υγιεινής, καθώς τα κιλά που έχει χάσει είναι αρκετά. Τελευταία ενημέρωση μάλιστα κάνει γνωστό πως ίσως δούμε τον Πέτρο με καροτσάκι στα δικαστήρια.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου.

Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος και η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να είναι κακή».