Πόλεμος Ουκρανία: «Η παραγωγή έκανε...» - Όλη αλήθεια για την στιγμή της ενημέρωσης της Κάτιας

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι συγγενείς της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: «Η παραγωγή έκανε...» - Όλη αλήθεια για την στιγμή της ενημέρωσης της Κάτιας

Η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπανκό από το Survivor 5 στην Ελλάδα είναι γεγονός και φυσικά οι πρώτες της εμφανίσεις σε πάνελ και εκπομπές έχουν ξεκινήσει. Το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 το μοντέλο βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Είναι γνωστό πως η Κάτια κατάγεται από την Μαριούπολη, περιοχή στην οποία διαδραματίζεται ο πόλεμος και φυσικά αυτό είναι κάτι, που την στεναχωρεί πολύ. Όπως δήλωσε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, η παραγωγή δεν της έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση, παρά μόνο την ενημέρωσε διακριτικά.

Oι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπανκό για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου.

Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά και με ενημέρωσε διακριτικά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτη 2022, με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως.»

Φωτογραφίες από την επιστροφή της Ταραμπάνκο στην Ελλάδα

Την Κυριακή 20/3 επέστρεψε στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5. Μπορεί το μοντέλο να πήγε για δεύτερη χρονιά στο ριάλιτι επιβίωσης με σκοπό να φτάσει μέχρι τέλους, όμως δεν κατάφερε να... επιβιώσει και έτσι το τηλεοπτικό κοινό την έστειλε σπίτι της.

Η επιστροφή της όμως διέφερε κατά πολύ από αυτή για παράδειγμα του Βαλάντη, αφού έγινε αθόρυβα και χωρίς πολλά πολλά. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν λίγες κάμερες και φωτογράφοι κάτι που μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Κανονικά από τη στιγμή που πάτησε χθες το πόδι της Ελλάδα, σήμερα θα έπρεπε να παίξουν βίντεο από την επιστροφή της όλες οι εκπομπές που ασχολούνται με το Survivor 5, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε!