Απίστευτο περιστατικό στο μαγαζί που τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς - Ανέβηκε πάνω στην πίστα και...

Η Θεσσαλονίκη διασκεδάζει με τους δικούς της νόμους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό στο μαγαζί που τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς - Ανέβηκε πάνω στην πίστα και...

Ο Βασίλης Καρράς πραγματοποιεί την περίοδο αυτή εμφανίσεις μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη Θεσσαλονίκη και φυσικά το κοινό της πόλης, που ξέρει να διασκεδάζει αυθεντικά, τους αποθεώνει συνεχώς. Μεταξύ των τραγουδιών που ακούγονται στην πίστα, τον τραγουδιστή περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με τη γυναίκα να δέχεται πρόταση από τον άντρα της σε συνεργασία με τον Καρρά, χωρίς να έχει ιδέα. Τα απρόοπτα γεγονότα φαίνεται να ακολουθούν τον τραγουδιστή, αφού και εκείνος δέχτηκε από την συνάδελφο του Δέσποινα Βανδή, μια τηλεφωνική φάρσα, που εξελίχθηκε περίεργα.

Η πρόταση γάμου σε μαγαζί που τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς

“Μερικοί άνθρωποι, θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ο Βαγγέλης ήθελε να σου κάνει πρόταση γάμου μπροστά στον Καρρά. Εγώ θέλω να ξέρω και να νιώθω ότι θα είσαι ευτυχισμένη με αυτή την πρόταση. Έτσι; Αυτή είναι έτοιμη ρε παιδιά. Βαγγέλη έλα να της πεις αυτό που θέλεις αγόρι μου”

Αμέσως μετά, ο Βαγγέλης έπιασε το χέρι της κοπέλας η οποία ενθουσιασμένη αποδέχθηκε την πρόταση γάμου σε… δύο γλώσσες, λέγοντας “Δέχομαι, I do”. Έτσι, της πέρασε το δαχτυλίδι και αγκαλιάστηκαν.

“Βαγγέλη, τα υπόλοιπα στο σπίτι έτσι;” σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός τραγουδιστής.

“Μπράβο να ευτυχήσετε. Αν στον γάμο θέλετε ορχήστρα, εμείς παίρνουμε πολύ λίγα χρήματα, πάμε σε γάμους βαφτίσια. Είμαστε οικονομικοί. Ένα χειροκρότημα στα παιδιά να έχουν βίο ανθόσπαρτο” είπε ακόμη ο Βασίλης Καρράς που συνέχισε ερμηνεύοντας το διαχρονικό τραγούδι “θα της περάσει”.

Βασίλης Καρράς: «Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα! Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και...»

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Καρράς, όπου μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι αλλά και την δυσκολία που βίωσε στο ξεκίνημά του.

«Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο, αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με την φρουρά που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω δύο τρία άτομα; Λες γιατί αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός.

Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς, μετά την ασθένεια που πέρασε και τον έκανε να αναβάλει διαδικτυακή συναυλία του.