«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω...» - Συγκινεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
 «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω...» - Συγκινεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία, αφού έδωσε ένα spoiler για το σίριαλ, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής καθώς και για την οικογένειά της.

Οι δηλώσεις της Αντιγόνης Κουλουκάκου

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πολλά πράγματα έχω κάνει πολλά λάθη. Παίρνοντας τη βαλίτσα σου και φεύγοντας, ελπίζεις ή και απαιτείς οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές αυτό δεν γίνεται.

Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω πως το κάνω και πολύ καλά. Είμαι ταγμένη σε αυτό και δε θέλω να σταματήσει. Είναι η ανάγκη της ύπαρξής μου», είπε αρχικά.

Όπως είπε, οι γονείς της, της έχουν καλλιεργήσει μια ελευθερία πως μπορεί να πετύχει τα πάντα, και δεν της έβαλαν «φρένο», ποτέ σε τίποτα, ωστόσο η μητέρα της πολλές φορές δεν συμφωνεί με τις επιλογές της.

Η συνάντησή της με τον Αλ Πατσίνο

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την συνάντηση που είχε με τον Αλ Πατσίνο αλλά και για την σειρά που συμμετέχει «Η γη της Ελιάς».

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σπούδασα στην Ιταλία νομική και μετά πήγα εκεί σε δραματική σχολή. Από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα μου». Ακόμα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό, Αλ Πατσίνο:

«Το όνομά μου στο εξωτερικό είναι σημαντικό γιατί αναφέρεται στην αρχαία τραγωδία. Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και μου είπε ότι “Δεν είσαι μόνο μια ζωντανή τραγωδία, είσαι μια όμορφη τραγωδία”».

Απαντώντας στο πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Ο Αντρέας Γεωργίου με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση παραμονές Χριστουγέννων του 2020, και φυσικά είπα ναι».