"Εγώ ήμουν ένας στρατιώτης..." - Ο Σταύρος Κωνσταντίνου "δίνει" τον Ηλία Ψινάκη

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα τη Δευτέρα 21/3 και αποκάλυψε πως το τέλος της συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει βιβλίο και σειρά, ήταν από τις πιο σοφές αποφάσεις του.

Ο ίδιος επισήμανε πως αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και απορρίψεις στον χώρο, αλλά τις αντιμετώπισε και προχώρησε παρακάτω, ενώ για τον Ηλία Ψινάκη ανέφερε πως ένιωθε απλά σαν ένα στρατιωτάκι που ακολουθούσε τις εντολές του.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Κωνσταντίνου για τον Ηλία Ψινάκη

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στην αρχή δεν ήμουν μπασμένος στον χώρο ώστε να ξέρω τις παγίδες, τα προβλήματα και κάποια ήρθαν και με βρήκαν. Έφαγα κάποια χαστούκια, έπεσα κάτω αλλά ξανασηκώθηκα. Τα «χαστούκια» που τρως, ένα μάθημα σου αφήνουν να μην εμπιστεύεσαι κανένα και να μην ακούς το “θα”. Να περιμένεις να γίνουν πράξη για να ενθουσιαστείς. Την περίοδο, που ήμουν με τον Ηλία Ψινάκη, ζούσα μέσα σε μια γυάλα. Ότι πούνε κι ότι κάνουν κι εγώ ήμουν ένας στρατιώτης».

Ηλίας Ψινάκης: Η ''συγκλονιστική'' αποκάλυψη για τον Βλάση Μπονάτσο - «Τότε έμενε...»

Στην εκπομπή του Ηλία Ψηνάκη στο YouTube, με τίτλο «Γηροκομείο» βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Παπαδοπούλου, σε μια από τις πλέον σπάνιες συνεντεύξεις της και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος, αναφέρθηκε και στους Απαράδεκτους, με αφορμή την τηλεοπτική τους επιστροφή, που πρόσφατα σχολιάστηκε και από τον Γιάννη Μπέζο.

Ο Ηλίας Ψινάκης, τότε, μοιράστηκε ένα άγνωστο σκηνικό από τότε που ζούσε ο Βλάσης Μπονάτσος.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μεταξύ άλλων μίλησε για τις βραδιές μπιρίμπας με τον Ηλία Ψινάκη και τον Σταμάτη Φασουλή, για την γνωριμία τους και την συνεργασία τους φυσικά, ενώ η ίδια αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε τον γκέι χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Γιάννης Μπέζος, όταν τον ρώτησε και τον συμβουλεύτηκε.

«Ο Βλάσης Μπονάτσος τότε έμενε μαζί μου, είχε μόλις χωρίσει από την Αλίκη που τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» αποκάλυψε τότε ο Ηλίας Ψινάκης.