Ολυμπία Κρασαγάκη: «Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι....» - Η αποκάλυψη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Όσα ανέφερε σε συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Κρασαγάκη: «Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι....» - Η αποκάλυψη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ολυμπία Κρασαγάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, τη Δευτέρα 21/3 και μίλησε για τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει με διάφορες προσωπικότητες και εξιστόρησε το background πίσω από αυτές.

Η φωτογράφος μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου, ενώ συγκλόνισε με τα λόγια της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έπειτα από το φοβερό ατύχημα της αποτελεί πρότυπο για την ψυχική της δύναμη, ενώ θα μπει στο χειρουργείο για άλλη μία φορά.

Τα συγκινητικά λόγια της Ολυμπίας Κρασαγάκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας. Είναι πολύ άνετος γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία», είπε για τον διάσημο τεννίστα.

Για το ζευγάρι Βοσκόπουλος - Γκερέκου ανέφερε: Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος».

Και έκλεισε την εξιστόρισή της με την Ιωάννα λέγοντας: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν».

«Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα» - Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πραγματοποίησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν μερικές ώρες. Η ίδια απάντησε σε μερικές ερωτήσεις και απορίες των διαδικτυακών της φίλων και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε θα βγάλει τη μάσκα.

Η Ιωάννα πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε και το 10ο χειρουργείο και ανέφερε σε ένα instastory: «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ‘δύσκολο’ για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα»

Αναφορικά με το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε: «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

undefined