«Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη ούτε...» - Η αποκάλυψη της Κρυσταλλίας στο The 2night Show

«Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη ούτε...» - Η αποκάλυψη της Κρυσταλλίας στο The 2night Show

Στην παρέα του «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/3 η ταλαντούχα και λαμπερή Κρυσταλλία Ρήγα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια την οποία απολαμβάνουμε και στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», μίλησε για το πως ήταν στα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει!

Η αποκάλυψη της Κρυσταλλίας για τα μαθητικά της χρόνια

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες» αποκάλυψε η Κρυσταλλία για την εφηβεία της.

«Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου» τόνισε η τραγουδίστρια.

Το Golden Buzzer της Κρυσταλλίας είναι ανιψιά πασίγνωστης τραγουδίστριας

Στο χθεσινό 29/1 επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ανέβηκε στη σκηνή η 14χρονη Ευφραιμία, η οποία δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής και όμως το όνειρο της είναι να γίνει τραγουδίστρια. Η Ευφραιμία Χαλιλοπούλου ερμηνεύοντας μια μπαλάντα της Mariah Carey, προσπάθησε να πείσει τους κριτές ότι στο μέλλον η σκηνή θα της ανήκει.

Και τα κατάφερε αφού η Κρυσταλλία πάτησε το golden buzzer της λίγο μετά την συγκλονιστική ερμηνεία της. Υπενθυμίζουμε ότι η 14χρονη Ευφραιμία είναι το τρίτο και προτελευταίο golden buzzer, με το δεύτερο να είναι δύο πρώην παίκτριες της Φάρμας!

Το νεαρό κορίτσι εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως πήρε το ταλέντο από την θεία της που δεν άλλη από την Ειρήνη Μερκούρη, ενώ παράλληλα μίλησε για την τσιγγάνικη καταγωγή της.