Γιώργος Χρανιώτης: «Απέφυγα κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω του...»

Όλα όσα εξομολογήθηκε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: «Απέφυγα κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω του...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/3 ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη όπου ανέφερε πως είχε πει στην μητέρα του ότι θα μπορούσε να είχε δεχθεί και ο ίδιος κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά τις απέφυγε επειδή ήταν χειροδύναμος. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στις κακοποιητικές σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά: «Στη διδασκαλία προσπαθώ να αποφύγω αυτά που έχω βιώσει εγώ από καθηγητές μου. Δεν γουστάρω καθόλου τις αυθεντίες. Θεωρώ ότι μαθαίνουμε συνεχώς και ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε πάνω σε αυθεντίες γιατί ο κόσμος τα αλλάζει πολύ γρήγορα. Δεν είχα κάποια λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα μου.

Θα μπορούσα να έχω, ήταν όλα μπροστά μου. Όπως έχω πει και στη μητέρα μου είμαι χειροδύναμος, ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά οπότε το «όχι» μου είχε άλλο αντίκτυπο από ένα παιδάκι που μπορεί να είναι πιο αδύναμο ή θηλυπρεπές από εμένα. Είχα μια πολεμική αντιμετώπιση, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι έτσι. Ήμουν 1.81 ύψος 80 κιλά».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη

Η αποκάλυψη για την συμμετοχή του στο Survivor - «Αν δεν πήγαινα, ίσως να μην..»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της 11/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στο Survivor, τη ζήλεια αλλά και την αναφορά της Σοφιάννας στο χαμένο του μαγιό.

«Δεν παρακολουθώ Survivor, γιατί δεν μου αρέσουν τα reality. Ακόμη και το δικό μου, όμως, πραγματικά είμαι περήφανος που το έκανα και που το έζησα. Δεν το έχω δει, με ενδιέφερε να το ζήσω. Στο Survivor πήρα πολύ ωραίες αποφάσεις. Αν δεν πήγαινα ίσως να μην είχα και οικογένεια. Ίσως να μην είχα σταθεί στον μπαμπά μου, που τον έχω χάσει έναν χρόνο τώρα.

Ήταν πολύ καθαρό το ενεργειακό μου πεδίο. Κάπως είδα τα μελλούμενα, αισθάνθηκα ότι ο πατέρας μου θα φύγει όπου να είναι και μάλλον με αυτό το κορίτσι θα είναι πολύ ωραία περίπτωση να περάσουμε σε ένα επόμενο στάδιο, είτε αυτό λέγεται γάμος ή οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης και πρόσθεσε:

«Έφαγα μυρμήγκια στο Survivor και ήταν ξινά. Έπρεπε να φάω πρωτεΐνη, δεν είμαι σίγουρος αν είχαν πρωτεΐνη. Το σκέφτηκα, ήξερα τι έκανα. Κάποια μου δάγκωσαν και το κάτω χείλος, δεν ήταν ευγενική πράξη…».