X-Factor: Ο Θάνος Λάμπρου μίλησε πρώτη φορά για την εμφάνισή του στο show - «Για μένα είναι οι δικές μου πανελλήνιες»

«Στο σπίτι μου επικρατούσε χαμός, ήταν σαν να γινόταν ένα πάρτι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: Ο Θάνος Λάμπρου μίλησε πρώτη φορά για την εμφάνισή του στο show -  «Για μένα είναι οι δικές μου πανελλήνιες»

Την περασμένη Παρασκευή έκανε την μεγάλη πρεμιέρα το μουσικό show του MEGA «X-Factor». Αναμφίβολα αναμένεται να υπάρξει έντονος ανταγωνισμός καθώς μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει πολλά ταλαντούχα παιδιά τα οποία βρέθηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν με κύριο τους στόχο να φτάσουν μέχρι στην πολυπόθητη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ένας από αυτούς ήταν και ο Θάνος Λάμπρου ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22/3 στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πάθος του στην μουσική. Ο 21χρονος είπε φανερά ενθουσιασμένος πως:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, και ειδικά από την Κυριακή, που πέρασα στην επόμενη φάση του “X Factor”, ακόμα καλύτερα, γιατί έχει γίνει κάτι εξωπραγματικό για μένα. Προσπαθώ να ασχοληθώ με το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία και ήταν η πρώτη φορά που είδα να αναγνωρίζεται αυτό από περισσότερους ανθρώπους.

Προσπαθούσα να φτάσω στα 10.000-20.000 views μόνος μου. Είναι περίεργο να μπαίνεις στο TikTok εννιά ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου και να βλέπεις 200 και 300 χιλιάδες views. Ήταν η μόνη φορά που δεν ένιωσα καθόλου άγχος, ίσως γιατί πήγα με άλλη ψυχολογία. Όλα κύλησαν από μόνα τους. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω την ενέργειά μου στη σκηνή.

Στο σπίτι μου επικρατούσε χαμός, ήταν σαν να γινόταν ένα πάρτι. Εγώ το είχα ζήσει πριν 2 μήνες και δεν μου φαινόταν, τους είχα πει όμως ότι τα είχα πάει πολύ καλά. Ο πατέρας μου με βοήθησε πάρα πολύ, ήμουν από μικρός μέσα στη μουσική, έκανα πιάνο και ήμουν αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου είχε διακρίνει το ταλέντο μου. Με πίεζαν από μικρό να ασχοληθώ με τη μουσική, να μάθω κλασικό πιάνο, είχαν δει ίσως κάτι.

Τέλος, υπογράμμισε πως το «X Factor» τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: «Γράφω μουσική και στίχους και έχω κυκλοφορήσει και δύο τραγούδια. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, προσπαθώ πολύ και το “X Factor” μου έδωσε τη μεγαλύτερή μου επιτυχία».

Οι δηλώσεις του Θάνου Λάμπρου για το X-Factor

Η audition του Θάνου Λάμπρου στο X-Factor

Στη σκηνή του X- Factor ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής 20/3 ο Θάνος Λάμπρου προκειμένου να αποσπάσει τα πολυπόθητα ναι από τους κριτές.

Στο άκουσμα της χροιάς του διαγωνιζόμενου όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και κυρίως ο Μιχάλης Κουϊνέλης ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του! «Σοκ, σοκ» αναφώνησε με ενθουσιασμό ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor προς τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

«Θάνο ενθουσιαστήκαμε! Έχω χάσει εδώ πέρα τα μικρόφωνα, τα πάντα. Δεν θέλω να το κρύψω, ούτε θέλω να σε ταλαιπωρήσω, ούτε τίποτα… Με αυτό που είδα, αδελφέ μου, με έκανες να νιώσω πάρα πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ γενικότερα, να ξέρεις.

Δηλαδή αυτό που άκουσα ήταν όλο από παντού… Ανέβηκες, κατέβηκες, με πήρες, με σήκωσες τόσο ωραίο αυτό το πράγμα! Θα σου πω, αδελφέ, χωρίς να σε πρήξω ναι» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Μιχάλης Κουινέλης.

Όπως ήταν επόμενο, ο νεαρός τραγουδιστής πέρασε με τέσσερα μεγάλα «ναι» στην επόμενη φάση του X Factor.