Η νέα οργισμένη ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση - «Είμαστε η πιο νοθρή και μουδιασμένη παρέα που...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η νέα οργισμένη ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση - «Είμαστε η πιο νοθρή και μουδιασμένη παρέα που...»

Η Κλέλια Ρένεση, πολλές φορές παίρνει δημόσια θέση στα social media για θέματα της επικαιρότητας, και όσα θεωρεί η ίδια ότι είναι άξια σχολιασμού. Η ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε φανερά εξοργισμένη για τα όσα έχουν ειπωθεί κατά της Νατάσας Μποφίλιου, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή την φορά για να αναφερθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και την θέση που έχουν τα ΜΜΕ σε όλες τις εξελίξεις.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση στο Instagram

«Καλοι μου ανθρωποι, πειτε μου οτι δεν χρειαζεται να φτασουμε στην απολυτη εξαθλιωση για να συσπειρωθούμε..
αριστεροι-δεξιοι
Εμβολιασμενοι-ανεμβολιαστοι
Οχι στο δημοψήφισμα-ναι στο δημοψηφισμα
Οχι στη συμφωνία των πρεσπων- ναι στην συμφωνια των πρεσπων
Με τον Πουτιν- Με τον Μπαιντεν
Οχι στον πολεμο της ρωσιας- οχι στον πολεμο του νατο
Ολυμπιακοι - παναθηναικοι

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ.
Απ την επομενη επιδοτηση, το επομενο επιδομα, την επομενη δοση εμβολιου, απο το αν κλεισει η στροφιγγα του γειτονα, απο τα παντα. Εχουν ξεπουλησει τη χωρα κ την εχουν μοιρασει μερα μεσημερι χωρις να εχουμε περιθώριο αντιδρασης. Η βενζινη εχει φτασει στο θεο κ δεν ανοιγει ρουθουνι! Ιδιωτικοποιούν τις πιο απαραιτητες υποδομες για την επιβιωση μας κ μετα νιπτουν τας χειρας τους
Μας χλεβαζουν λεγοντας μας οτι φταινε τα ψυχολογικα μας που δεν καταναλωνουμε ρευμα κ θερμανση. Μας λενε οτι εχουμε υψηλό επιπεδο διαβιωσης, υπονοώντας οτι εχει κι αλλο χωρο για να ρουφηξει το κρατος.
Κ ολα αυτα τα εισπρατουμε ως κανονικοτητα. Οι ειδησεις μας εκπαιδευουν ωστε να γινουμε φρονιμοι θεατες της εξαθλιωσης μας, κ να λεμε κ δοξα τον θεο που ακομα υπαρχουμε... το ΕΣΥ το εχουν διαλύσει, σε θελουν πελατη αλλου , στα γωνιακα μαγαζια τους. Την αγροτικη ταξη την κατεδάφισαν για να κανουμε αλισβερισια με τους ξενους φιλους μας. Τους εκαναν ικέτες επιδοματων κ επιδοτήσεων.

Ειμαστε η πιο νοθρη κ μουδιασμενη παρεα που γνωρισε ποτε ο τοπος αυτος. Κ αυτο βεβαια γιατι ποτε δεν γιναμε «παρεα» και κανουν οτι περναει απ το χερι τους για να μας αποπροσανατολιζουν με διχασμους..
Ολα τα καλα παιδια εκοψαν τη γλωσσα τους για να μην βρουν μπελα.
Δεν ειναι η υποταγη ο μονος τροπος να πορευτει ενας πολιτης. Ειναι ο μονος τροπος για να μην γινεις ποτε πολιτης , παρα ενα νουμερο στο καρνε τους.
Μπορουμε να ζησουμε με αξιοπρεπεια. Ειμαι σιγουρη πως μπορουμε. Ειναι υποχρεωση μας να το καταφερουμε. Εμας μονο εχουμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Κλέλια Ρένεση.

Η αγανάκτηση της Κλέλιας Ρένεση για την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Άλλο ένα εμπάργκο, μέχρι νεoτέρας, μετράνε στον μακρύ κατάλογο των κυρώσεων που τους έχουν επιβληθεί, οι Ρώσοι. Και το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε τον "αποκλεισμό" Ρώσων καλλιτεχνών και καλλιτεχνικών ομάδων εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του στην πολεμική επίθεση που έχει εξαπολύσει η Ρωσία στην Ουκρανία.

Με την πάροδο των ημερών, πλήθος καλλιτεχνών τοποθετείται για αυτό το φλέγον ζήτημα καταδικάζοντας το γεγονός. Η παραπάνω ωστόσο απόφαση φαίνεται πως εξόργισε την Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός που είναι γνωστό ότι δε «μασάει» τα λόγια της, πήρε θέση για την απόφαση αυτή με μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε» έγραψε η Κλέλια Ρένεση.