"Τόσο μικροί είστε..." - Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση με τα σχόλια που δέχεται η Νατάσα Μποφίλιου

Η ηθοποιός ξέσπασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κείμενο σχετικά με την απόφαση της Νατάσας Μποφίλιου να τραγουδήσει σε μία αντιπολεμική συναυλία και την αντίδραση του κόσμου γύρω από αυτή.

Έξαλλη για τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τα πράγματα, που δεν ενημερώνεται και που αντίθετα με τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, για τον οποίο έχει εκφράσει και η ίδια την άποψή της (δείτε την εδώ) και την απώλεια τόσων αθώων ψυχών, αυτοί επιλέγουν να "κράξουν" μία γυναίκα για μία συναυλία.

Το ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση στο Instagram

«Έτσι μια όμορφη Τρίτη λαμπερή που είναι, για πείτε μας φωστήρες , που ανήκουμε , σε πιο τάγμα παραπληροφόρησης να ενταχθούμε, από πότε αρχίζει να μετράει το κοντέρ της ιστορίας, πότε είναι η σωστή ώρα να πάρουμε θέση κ με ποιους, σε ποιον θεό να πιστεύουμε, κ εντέλει πότε να κάνουμε εισπνοή- εκπνοή για να μην σας ενοχλούν τα χνώτα μας…

Ενώ μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η μεγαλύτερη γεωπολιτική αποσταθεροποίηση των τελευταίων ετών σε ευρωπαϊκό έδαφος, με μόνο θύμα όπως πάντα τον απλό λαό, που πληρώνει , με τη ζωή του στην χειρότερη ή την εξαθλίωση του στην καλύτερη , την ενεργειακή κ σιτιστική εξάρτηση που τον υποχρέωσαν οι κυβερνήσεις, απλά κ μόνο για να αλλάξουν χέρια τα λεφτά. Από το ένα αφεντικό στο άλλο.. και σκοτώνονται οι άνθρωποι μπροστά στα μάτια μας, κ η δύσπνοια απ την κατάντια μας έχει γίνει ανυπόφορη.. κ η απολυταρχική προπαγάνδα βρίσκεται στα καλυτέρα της , όταν τα ΜΜΕ μας φέρονται σαν να είμαστε σε ίδρυμα άνοιας, όταν η έννοια της λογικής ή της κριτικής σκέψης σε κατατάσσει κατευθείαν σε ταμπέλα βολική για το τσουβάλιασμα..

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εσάς το μόνο που σας έφταιξε είναι η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ κ τα δυο τραγούδια που είπε να τραγουδήσει τον πόνο της τραγωδίας!

Ήρεμα ρωτάω αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;

Πρέπει σώνει κ ντε να παίξουμε στην μονόπολη τους;;; Η θέση που αρμόζει σ’ εναν πολίτη είναι μόνο να διαλέγει αφεντικό;;; Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι; Τόσο μοιρολάτρες; Τόσο μικροί;

Στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή διεξάγονται 3 πόλεμοι ταυτόχρονα. Ο πρώτος είναι ο γνωστός. Ο δεύτερος είναι οι ναζί εναντίον των ρωσσόφονων ουκρανών, ο τρίτος μεταξύ των μαφιών κ απ’ τις δυο πλευρές. Καμία συνθήκη δεν θα εξασφαλίσει την έξοδο των πολιτών. Χρειάζεται αίμα η τραγωδία κ η προπαγάνδα σκυλιά.

Κ αν θέλετε τα λέω κ με τραγουδάκι μπροστά στο Σύνταγμα. Ο διχασμός που πατέ να διασπείρετε είναι η μεγαλύτερη κατάντια. Αλλά όταν τα παιδιά του γείτονα δεν θα ‘χουν να φάνε, εμείς πάλι θα τρέχουμε,.. οι γραφικοί, οι αναρχοαπλυτοι, οι ρομαντικοί. Εσείς θα κάθεστε καναπεδακι κ θα μετράτε κέρματα ικανοποιημένοι που διαλέξαμε τη σωστή πλευρά.

Τι κόσμος θεέ μου. Να μην χωράει ένα όνειρο.. ούτε σ’ ενα τραγούδι.. Μπλιαχ».

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

"Πατάτε καλά μωρέ;;!!!"

Άλλο ένα εμπάργκο, μέχρι νεoτέρας, μετράνε στον μακρύ κατάλογο των κυρώσεων που τους έχουν επιβληθεί, οι Ρώσοι. Και το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε τον "αποκλεισμό" Ρώσων καλλιτεχνών και καλλιτεχνικών ομάδων εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του στην πολεμική επίθεση που έχει εξαπολύσει η Ρωσία στην Ουκρανία.

Με την πάροδο των ημερών, πλήθος καλλιτεχνών τοποθετείται για αυτό το φλέγον ζήτημα καταδικάζοντας το γεγονός. Η παραπάνω ωστόσο απόφαση φαίνεται πως εξόργισε την Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός που είναι γνωστό ότι δε «μασάει» τα λόγια της, πήρε θέση για την απόφαση αυτή με μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε» έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός.