Πάνος Σταθακόπουλος: Η σπάνια αποκάλυψη για την γνωριμία με την γυναίκα του Σακελλαρίου

«Μένω παγωτό. Λέω αυτή είναι η γυναίκα του Σακελλάριου;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Σταθακόπουλος: Η σπάνια αποκάλυψη για την γνωριμία με την γυναίκα του Σακελλαρίου

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 22/3 ο Πάνος Σταθακόπουλος καθώς έκανε αναδρομή σε ιστορίες από τις δουλειές και τις συνεργασίες του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τον Μιχάλη Ρέππα γνωριστήκαμε στο σπίτι του Αλέκου Σακελλάριου.

Ήθελα να ετοιμάσω για τις γιορτές ένα θεατρικό. Λέω θα πάω στον Σακελλάριο και δεν τον ήξερα. Του τηλεφώνησα, πάω στο σπίτι και μου ανοίγει η Τίνα Σακελλάριου. Δεν ήξερα ότι ήταν η γυναίκα του και βλέπω μια νέα κι όμορφη κοπέλα, που δεν ήξερα τι ρόλο έχει εκεί μέσα. Υπηρεσία είναι; Με βγάζει στη βεράντα και μου προσφέρει μια πορτοκαλάδα.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αρχίζει να μιλά και λέω κοίταξε να δεις τόσο θάρρος μέσα στο σπίτι του Σακελλάριου; Κάποια στιγμή έρχεται ο Σακελλάριος, συστηθήκαμε και μου λέει πιστεύω να σου πρόσφερε και να σε καλοδέχτηκε η γυναίκα μου. Μένω παγωτό. Λέω αυτή είναι η γυναίκα του Σακελλάριου;» Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει πως είχε δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Πάνου Σταθακόπουλου

«Δεν είχα κάποια...» - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

O Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/3 στο The 2night Show, ο οποίος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη για το σύνολο της ζωής του. Είναι γεγονός πως ο ηθοποιός συγκίνησε σε πολλά σημεία με τις τεράστιες δυσκολίες, που είχε βιώσει παλιότερα.

Σε κάθε περίπτωση, έκανε και πιο ευχάριστες τοποθετήσεις και σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή δήλωσε πως δεν παντρεύτηκε ποτέ, ως αποτέλεσμα δικής του επιλογής. Ο Σταθακόπουλος δε θα μπορούσε ποτέ να περιοριστεί σε μια τέτοια δέσμευση και προτιμάει να απολαμβάνει με άλλου είδους σχέσεις τη ζωή του.

«Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Λέω που να μπαίνεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Όχι! Είμαι υπέρ της συντροφικότητας περισσότερο και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει».