Στα δικαστήρια με πρώην σύντροφό της η Νανά Παλαιτσάκη: «Πρέπει το κάθε θύμα να αφήσει το σκοτάδι»

Τον κατηγορεί για εξύβριση και απειλές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στα δικαστήρια με πρώην σύντροφό της η  Νανά Παλαιτσάκη: «Πρέπει το κάθε θύμα να αφήσει το σκοτάδι»

Το πρωί της Τετάρτης 23/3 η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με την παρουσία της δικηγόρου της, Αντιγόνη Βαφείδου καθώς σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση σχετικά με την κατηγορία σε βάρος πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές. (Δείτε εδώ πως ξεκίνησαν όλα μεταξύ τους)

Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη ανέφερε on air: «Έχω κληθεί ως μάρτυρας για ένα θέμα ενδοοικογενειακής βίας, στην οποία υπήρξα θύμα και φυσικά είναι η ώρα της δικαιοσύνης. Δεν είχα αναφερθεί ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Υπήρξα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, υπήρχε απειλή κατά της ζωής.

Τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν μπορούν να δικαιωθούν εύκολα νομικά. Για να δικαιωθείς ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, πρέπει να είσαι ακρωτηριασμένη ή νεκρή. Το λέω σε γυναίκες και σε όσους ακούνε, να μην ντρέπονται γιατί αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι το θύμα.

Η κίνησή μας είναι συμβολική, θα πρέπει το κάθε θύμα να αφήσει το σκοτάδι να βγει στο φως, να μην υπάρχει φόβος. Είναι σημαντικά τα στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει η δικαιοσύνη προκειμένου να πέσει βαρύς ο πέλεκυς στον θύτη και να τιμωρούνται αυτές οι πράξεις. Εμείς έχουμε προσκομίσει τα στοιχεία και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει εάν είναι μία απλή διένεξη μεταξύ του ζευγαριού ή εάν έχουν συμβεί ποινικά κολάσιμες πράξεις».

Οι δηλώσεις για την Νανά Παλαιτσάκη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»

Βασίλης Μιχαλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό με την Παλαιτσάκη

Η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο, με τον δεύτερο να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από T-live.

Το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε εξώδικα, μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες ενώ στις 10 Απριλίου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη μετά από καταγγελία της Νανάς Παλαιτσάκη για εξύβριση και απειλές.

«Κοντεύω να πάθω καρδιά με όλα αυτά, έχω χάσει τον αδερφό μου, 56 χρονών. Έχω ένα πένθος και συν τοις άλλοις έχω μια μητέρα να διαχειριστώ 82 χρονών και διαβάλλομαι από παντού. Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα».

Ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη της ζήτησε να χωρίσουν και τότε εκείνη ξεκίνησε μια μανία καταδίωξης εις βάρος του.

Από την μεριά του, υπέβαλλε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση με την δημοσιογράφο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται, καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μερικές μέρες.

Βασίλης Μιχαλόπουλος για Νανά Παλαιτσάκη