Ρίγη συγκίνησης από τον Νίκο Μουτσινά - Η δημόσια έκκληση του παρουσιαστή

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από τον Νίκο Μουτσινά - Η δημόσια έκκληση του παρουσιαστή

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Νίκος Μουτσινάς με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε ένα αδεσποτάκι που έχει ανάγκη για υιοθεσία.

Είναι πολύ ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα ζώα, αφού και ο ίδιος στο σπίτι του έχει δυο σκυλάκια και μια γάτα, για αυτό και βοηθάει όσο μπορεί φιλοζωικές οργανώσεις και όχι μόνο.

Η έκκληση του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν με μια ανάρτηση του προσπαθεί να βρεθεί σπίτι σε ένα σκυλάκο που έχει ανάγκη για υιοθεσία για να μην βρεθεί πάλι στο δρόμο.

Νίκος Μουτσινάς υιοθεσία σκύλου έκκληση

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!

Μπορεί από τη νέα σεζόν να υπάρχουν ήδη φήμες πως μεταφέρεται σε άλλο κανάλι (δείτε εδώ σε ποιο) αλλά μέχρι να έρθει ετούτη η ώρα στον ΣΚΑΙ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επιτύχει το Καλό Μεσημεράκι και γενικά το όλο πρόγραμμά τους καθώς η πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης είναι αρκετά αισθητή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή Happy Day και της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, αλλάζει ώρα προβολής.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Μουτσινάς από τις αρχές Απριλίου θα μεταφερθεί στις 16:00. Αυτό προέκυψε λόγω της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, όπου εκεί θα γίνει ένα ντόμινο αλλαγών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πάει στο δελτίο ειδήσεων και για να δώσει μία γερή πάσα στην Κωνσταντίνα, μεταφέρεται και ο Νίκος Μουτσινάς μία ώρα αργότερα. Στις 15:00 με 16:00 θα παίζει επανάληψη σειράς».

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 έκανε μια μικρή αναφορά στη συγκεκριμένη αλλαγή, χωρίς ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.