Τραγωδία Πάτρα: Καθυστέρησε η μητέρα να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας - Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει

Όλη η αλήθεια για το τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Καθυστέρησε η μητέρα να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας - Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει

Συνεχίζουν να συνταράζουν οι εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας για τον θάνατο των 3 κοριτσιών. Οι δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα ρεπορταζ περί του τι έκανε η μητέρα και ο πατέρας των παιδιών τις τελευταίες τους στιγμές. Μάλιστα σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πόσες θα είναι οι συλλήψεις που αναμένουμε.

Τι έγινε την ημέρα της κηδείας της 9χρονης

Μια μαρτυρία που βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα ήταν και εκείνη της θείας των παιδιών, η οποία αποκάλυψε πως η μητέρα, την ημέρα της κηδείας της μικρής 9χρονης, του τελευταίου της παιδιού που έφυγε από τη ζωή, καθυστέρησε να πάει στην τελετή για περίπου μισή ώρα, καθώς έπινε καφέ.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη, διέψευσε την είδηση αυτή, τονίζοντας ότι η οικογένεια ήταν στην κηδεία περίπου μία ώρα πριν και δεχόταν συλλυπητήρια.

«Είχα την τύχη σήμερα να μιλήσω με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους από τη συγκεκριμένη εκκλησία και δεν ήταν ένας και δύο, υπήρχε επίσκοπος, νεωκόροι…Η μητέρα, ο πατέρας και η οικογένεια ήταν μία ώρα πριν και όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν πάει από πάνω τους να τους συλλυπηθούν και να τους δώσουν βοήθεια. Αυτό είναι από δέκα διαφορετικές πηγές, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, που ήταν μέσα στην εκκλησία», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, η οποία μάλιστα ανέφερε και τη στιγμή που η σορός της 9χρονης έφτασε στην αίθουσα και ζητήθηκε να ανοιχτή το φέρετρο για να τη δουν.

Ο πατέρας μετέφερε τα όργανα του παιδιού μέσα σε κουβά

Ραγδαίες αποκαλύψεις και εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι συλλήψεις, σύμφωνα με τις Αρχές, έπειτα από ένταλμα της εισαγγελίας.

Μία ανάσα πριν την επίλυση του γρίφου που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, φαίνεται πως είναι οι αρχές μετά τις αποκαλύψεις πως πιθανών τα τρία παιδιά πέθαναν από τα ίδια αίτια. Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα έγινε γνωστό πως μετά το θάνατο του βρέφους, ο πατέρας μετέφερε μόνος του στα Ιωάννινα τα όργανα, κάτι που δεν συνηθίζεται σε καμία περίπτωση.