Αλέξης Παππάς: «Μετά από αυτό δεν...» - Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Αθηνά

«Είχαμε ζήσει πολλά πράγματα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: «Μετά από αυτό δεν...» - Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Αθηνά

Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή, ένα χρόνο μετά το Survivor αλλά και για την εξέλιξη των ερωτικών του. Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά με την πρώην κοπέλα του, προσπαθεί να διατηρεί κάτι πολιτισμένο.

Για άλλη μια φορά ο Παππάς τοποθετήθηκε δημόσια και παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ αυτού και της Αθηνάς New York, την οποία γνώρισε μέσα από το Bachelor 2. Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκει να έχουν τα τυπικά σε ανθρώπινο επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για την Αθηνά New York

«Με την Αθηνά τελειώσαμε. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που είχε αρχή, μέση και τέλος. Μετά από αυτό δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να τελειώνεις μια ανθρώπινη σχέση. Είχαμε ζήσει πολλά πράγματα. Μετά το Bachelor ήταν διαφορετικά. Η καθημερινότητα έδειξε άλλα πράγματα και έπρεπε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του. Με την Άννα έχει τελειώσει. Είμαστε φίλοι, βγαίνουμε, αλλά μέχρι εκεί»

Οι αποκαλύψεις της Αθηνάς New York για το χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά

Η Αθηνά New York λίγες ημέρες αφότου ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε το χωρισμό τους στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, κοινοποίησε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο στο οποίο κάνει αποκαλύψεις για το τέλος της σχέσης τους που κράτησε μόλις λίγους μήνες μετά το The Bachelor.

Μπορεί όπως είχε πει ο Αλέξης να μην είχαν ποτέ ερωτική επαφή, ωστόσο, η Αθηνά εξομολογήθηκε πως τον ερωτεύτηκε πάρα πολύ. Μπορεί όλοι να έλεγαν πως η σχέση τους είναι ψεύτικη απλά για να δείχνονται στα media, ωστόσο, ανέφερε πως κανείς δεν γνωρίζει τι έκαναν οι δυο τους εκτός κάμερας.

«Ο Αλέξης κι εγώ δεν είμαστε μαζί. Δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καλοί άνθρωποι ή ότι δεν ερωτευτήκαμε. Πολλοί άνθρωποι φτάνουν να είναι και χρόνια μαζί ερωτευμένοι και χωρίζουν (…) Ερωτεύτηκα τόσο πολύ τον Αλέξη, ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Αθηνά New York.

Και συνέχισε για τα σχόλια περί ψεύτικης σχέσης: «Δεν ξέρεις γιατί δεν ήσουν εκεί. Είδες μόνο τα πέντε λεπτά στην τηλεόραση, δεν είδες όλη την σχέση μας, κάθε μέρα, όλη μέρα για έξι μήνες. Ξέρεις μόνο ότι είδες στην τηλεόραση και όχι όσα έγιναν από πίσω από τις κάμερες».

«Όταν τελείωσε το The Bachelor πήγα και αγόρασα πράγματα για την μητέρα, τον πατέρα και τον Αλέξη. Για τα πεθερικά μου, αγόρασα πράγματα και το έκανα αυτό από αγάπη. Αυτό όμως δεν το είδατε. Σε όσους λέτε πως η σχέση ήταν ψεύτικη, εγώ τον ερωτεύτηκα full τον Αλέξη», είπε επίσης η Αθηνά New York.