«Είμαι αυτή που σταυροκοπιέται...» - Η Δήμητρας Ματσούκα αποκάλυψε την μεγαλύτερη φοβία της

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Είμαι αυτή που σταυροκοπιέται...» - Η Δήμητρας Ματσούκα αποκάλυψε την μεγαλύτερη φοβία της

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη , βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3, η Δήμητρα Ματσούκα, λίγο μετά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της για το κίνημα #metoo. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έχει έναν πολύ μεγάλο φόβο στα αεροπλάνα. Ο λόγος; Δείτε παρακάτω.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα για την φοβία της στα αεροπλάνα

«Φοβάμαι τα αεροπλάνα. Όταν έχει κενά αέρος είμαι αυτή που σταυροκοπιέται. Πιάνω πάντα τον πιλότο, το έχω σαν αρχή μου. Καταρχάς, ζητάω από τις αεροσυνοδούς να με ενημερώνουν ότι δεν πέφτουμε. Πραγματικά φοβάμαι πολύ στα αεροπλάνα, χωρίς αυτό να με έχει εμποδίσει να κάνω μεγάλα ταξίδια», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Ματσούκα και πρόσθεσε:

«Σαν παρηγοριά είχα πάντα μια πασμίνα που την τύλιγα σαν μούμια γύρω από το κεφάλι μου και μέσα από αυτό το τυλιχτό θέαμα, μιλούσα. Συνήθως δεν θέλω να συνταξιδεύουν οι άνθρωποι μαζί μου, κάνουν ότι δεν με ξέρουν».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια

Η Δήμητρα Ματσούκα επιπλέον έκανε και κάποιες δηλώσεις για τα απωθημένα της από τη ζωή. Η εντυπωσιακή ηθοποιός παραδέχτηκε πως αυτά, που δεν έχει ζήσει ακόμα και θα ήθελε, αφορούν μόνο τα επαγγελματικά της.

Το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε ένα παιδί δεν αποτελεί απωθημένο για εκείνη αλλά επιλογή καθώς τώρα πια με τον ερχομό της ανιψιάς της έχει καλύψει κάθε τέτοιο σχετικό κενό. Μια συγκεκριμένη ταινία στο σινεμά ωστόσο είναι το μόνο πράγμα, που θα περιμένει να της προταθεί στο μέλλον.