"Έριξε" το instagram ο Γιώργος Καράβας με την ανάρτησή του - Πόζαρε με το μποξεράκι

Χιλιάδες τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Γιώργο Καράβα μέσα από το GNTM 4 όπου τον είδαμε να είναι ο coach των επίδοξων μοντέλων. Από την άλλη, μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, το γνωστό μοντέλο παρέμεινε αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς καθώς του αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό τον είδαμε να κάνει μια μικρή απόδραση μαζί με την αγαπημένη του γυναίκα, Ραφαέλα όπου ήταν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram όπου έφερε πολλές αντιδράσεις καθώς ο πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας μόνο το εσώρουχό του γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Get up and go harder than you did yesterday».

Η ανάρτηση του Γιώργου Καράβα

«Μπορώ να πω στην παρούσα φάση...» - Η απάντηση του Γιώργου Καράβα για το μέλλον του στο GNTM

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/2 ο Γιώργος Καράβας. Το μοντέλο και coach του GNTM αναφέρθηκε στον γάμο του αλλά και στην πορεία του στο ριάλιτι μοντέλων.

«Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση.

Το GNTM ως concept δεν έχει παρουσιαστή. Αποτελείται από μια κριτική επιτροπή, έναν coach και τον εκάστοτε καλεσμένο, φωτογράφο. Η Βίκυ είναι η παρουσιάστρια, που στην ουσία εκτός από fashion expert είναι ο άνθρωπος που δίνει τις κάρτες, λέει τα αποτελέσματα κι έχει αναλάβει την παρουσίαση του τελικού. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει παρουσιαστής, που είναι ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχει η κριτική επιτροπή που συναποφασίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.