"Θα έρθω στις Μάσκες" - Το ξαφνικό τηλεφώνημα της Ζήνας Κουτσελίνη στον Νίκο Μουτσινά

Η δήλωση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, τηλεφώνησε η Ζήνα Κουτσελίνη και έκανε τον Νίκο Μουτσινά να χάσει τα λόγια του.

Αφού ο παρουσιαστής κατάλαβε για ποιο πρόσωπο πρόκειται, άρχισαν να αστειεύονται μεταξύ τους, με την Ζήνα Κουτσελίνη να κλείνει λέγοντας πως θα πάει στην καινούρια εκπομπή που θα συμμετέχει ο Νίκος Μουτσινάς, The Masked Singer, το οποίο σύντομα έχει πρεμιέρα, και βγει στη σκηνή έαν την βρει.

Το τηλεφώνημα της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Θα έρθω στις Μάσκες. Θα κρυφτώ από πίσω και αν με βρεις θα βγω», ήταν τα ακριβή λόγια της παρουσιάστριας, αφήνοντας πολλά στην φαντασία μας.

Η εμφάνιση της Ζήνας Κουτσελίνη στο Καλό Μεσημεράκι

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11) η Ζήνα Κουτσελίνη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τόνισε πως θα προτιμούσε να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother ο Γιώργος Τσαλίκης (δείτε εδώ τις τελευταίες του δηλώσεις για το ΣΚΑΙ) και όχι το ζευγάρι Γκουντάρας - Κάκκαβα, κάτι με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε να συμφωνήσει!

Ζήνα Κουτσελίκη: "Εσύ πέταξες και το Big Brother; Έκανα πως το παράκουσα"
Νίκος Μουτσινάς: Καλά έκανες, ας το κάνουν και στο Φάληρο... Ε μα δε μπορώ, βρε παιδί μου δεν εννοώ...

Ζ. Κ: Ζηλεύεις τον Γκουντάρα με την Ναταλί που κάνουν τους παρουσιαστές
Ν. Μ: Δεν μου έχουν μιλήσει πιο άσχημα στη ζωή μου. Πως σου φαίνεται το ζευγάρι; Γιατί τους ξέρει καλέ. Μια παρέα είμαστε όλοι και ξαφνικά παρουσιάζουν.

Ζ.Κ: Καλοί είναι. Κοίτα να δεις, μου αρέσουν στο Σαββατοκύριακο. Στο Big Brother οχι. Πιο πολύ θα μ' άρεσε ο Τσαλίκης εκεί. Το 'πα.

Ν.Μ: Στην υγειά μας ρε παιδιά...

Ζ. Κ: Ένα τσάμικο βάλτε. Όχι, θα μ΄αρεσε ο Τσαλίκης.

Ν. Μ: Καλέ σε όλους θα άρεσε ο Τσαλίκης και σε εμάς, δεν είσαι μόνη σου και εμάς που δεν το λέμε!