Θύμα διαδικτυακής απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου - Το ανακοίνωσε η ίδια

Η χιουμοριστική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου - Το ανακοίνωσε η ίδια

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, κάτι που ανακάλυψε η ίδια τυχαία όσο ήταν στο Facebook.

Συγκεκριμένα, το πρόσωπο της παρουσιάστριας εμφανίζεται σε μία διαφήμιση για αδυνάτισμα, η οποία βέβαια είναι αληθινή (δείτε εδώ βέβαια τι πρόγραμμα ακολουθεί στη διατροφή της).

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με χιούμορ καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι αντίστοιχο: «Παραλίγο να μπω να πάρω καλέ, ψήθηκα! Απάτη!», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου διαδικτυακή απάτη

Γιατί δεν πάει καλεσμένη σε καμία εκπομπή

Εδώ και αρκετά χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου αποφεύγει να είναι καλεσμένες σε εκπομπές, παρόλο που την καλούν. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να μοιραστεί για πρώτη φορά τον λόγο, μέσα από την σημερινή 19/3 της εκπομπή, από την οποία ήταν 2 άτομα απόντα.

Αφορμή στάθηκε η κουβέντα που είχε με τους παρουσιαστές της εκπομπής Στούντιο 4.

«Μπορείς να έρθεις κι εσύ από την άλλη πλευρά αλλά δεν έρχεσαι εδώ και δυο χρόνια», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ξέρεις τι γίνεται; Δεν πάω πουθενά γιατί μπλέκονται πολλοί φίλοι, οπότε λέω πως αν μια φορά σε έναν μετά θα πρέπει να πάω παντού και επειδή δεν πέρασα και εύκολα αυτά τα δύο χρόνια που αναφέρεις, δηλαδή δεν ήταν και παιχνιδάκι, ακόμη ζορίζομαι. Όταν θα είμαι πιο χαλαρή, θέλω πάρα πολύ να έρθω σε εσάς»,