Στιγμές ευτυχίας για την Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Ο γιος της, Φίλιππος, έγινε 16 ετών!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Ντορέττα Παπαδημητρίου - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Η χθεσινή ημέρα 23/4 ήταν άκρως ιδιαίτερη για την Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς ο αγαπημένος της γιος, Φίλιππος είχε τα γενέθλιά του. Να τονίσουμε πως η ίδια μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως την έχουν απατήσει σε σχέση της.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στα αγοράκια της. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα 16α γενέθλια του γιου της η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«Το μικρό μου λουλουδάκι ,έγινε 16! Χρόνια πολλά καρδούλα μου .Σε λατρεύω και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για την ευλογία του να είμαι η μαμά σου. Να είσαι πάντα υγιής κ ευτυχισμένος??Να τα εκατοστήσεις παιδί μου;; #myyoungest #myson #sweetsixteen #love #happybirthday #filippos»

Η τρυφερή ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα γενέθλια του γιου της

Συγκινημένη στον αέρα της ΕΡΤ η Ντορέττα Παπαδημητρίου - «Δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον...»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» και τη Ζωή Κρονάκη μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/1) η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφορικά με τους γιους της ενώ συγκίνησε και με μια εξομολόγησή της για τον πατέρα της.

Η εξομολόγηση της Παπαδημητρίου για τον πατέρα και τους γιους της

«Οι γιοι μου είναι 16 και 17 ετών, είναι τα λεγόμενα συνεχόμενα παιδιά. Απαιτητική κατάσταση. Για μια τριετία νιώθεις ότι είσαι έγκυος. Είναι δύο παιδιά που σέβονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Προσέχουν ο ένας τον άλλον.

Για τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη: «Υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με τον πατέρα τους στο κομμάτι των παιδιών. Μπορεί να μην ήμασταν μαζί αλλά για τα παιδιά ήμασταν. Το κομμάτι της ασφάλειας για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό.

Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν ξαφνικό και έγινε μέσα σε λίγες μέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”. Δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου. Με την παραμικρή αφορμή. Ο γιος μου ο μεγάλος έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνον και μου τον θυμίζει.Ο μικρός μου γιος νιώθει πολύ έντονα την παρουσία του μπαμπά μου, ακούει τη φωνή του καμιά φορά.

Θα μου πούνε ότι είμαι πολύ όμορφη, θα σχολιάσουν τις εκπομπές, μου λένε συχνά τη γνώμη τους για το τι θα φορέσω. Έχουν ένα εύστοχο κριτήριο, θα τους ακούσω.

Αν κάνω κάτι τηλεοπτικά θέλω να είναι κάτι χαρούμενο.

Ένας δεύτερος γάμος δεν είναι κάτι που με τίποτα δεν θα ξανάκανα. Δεν βάζω τέτοια στεγανά, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει, άλλα ήρθαν οπότε ας μην είμαστε τόσο τα κουτάκια μας», κατέληξε η παρουσιάστρια, που πρόσφατα μίλησε και τις καταγγελίες.