«Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα για να...» - Η εξομολόγηση του Μάξιμου Μουμούρη για την Νάντια Γιαννακοπούλου

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα για να...» - Η εξομολόγηση του Μάξιμου Μουμούρη για την Νάντια Γιαννακοπούλου

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε το πρωί της Τετάρτης 24/3 στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και παραχωρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου, στη δεύτερη πατρίδα του την Ιταλία, αλλά και για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» (Δείτε εδώ τις εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς), στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις του Μάξιμου Μουμούρη

«Δεν είχα καμία σχέση μικρός με την υποκριτική, ούτε ποίημα στο σχολείο δεν έχω πει. Η σύζυγός μου έχει πει πως είμαι ο παιδικός της έρωτας. Έχει μεγαλύτερη ιστορία με έμενα, ευτυχώς που δεν την εντόπισα τότε. Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει, κι εγώ δεν αντιστάθηκα, ποιος να αντισταθεί στη Νάντια;

Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και μαζί 20. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος και τον κρατάμε ανοιχτό. Με 4 γυναίκες είναι ένα φασαριόζικο σπίτι, άλλα είναι ωραίο. Κάποτε με ενοχλούσε και λίγο, άλλα τώρα σκέφτομαι πως σε 2 χρόνια δε θα υπάρχει», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης και πρόσθεσε για την Γη της Ελιάς:

«Ο ρόλος μου είναι πρόκληση. Θα υπάρχουν σύννεφα στη σχέση της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο, καθώς εκείνος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό το οποίο κάποια στιγμή θα βγει στο φως».

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την σειρά

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10) ο Μάξιμος Μουμούρης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που έχει στην Γη της Ελιάς, μια σειρά για την οποία έκανε φοβερό spoil ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Πήγε πολύ καλά το κόντρα και είπαμε να το ξαναδοκιμάσουμε με τη Βάνα Δημητρίου. Ο Κωνσταντίνος έχει μπλεχτεί σε πιο σκοτεινές υποθέσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ως ήρωας στην…ολότητά του.

Η Βάνα, η σεναριογράφος, δίνει την γενική γραμμή του κάθε ρόλου, όμως είναι ανοιχτή στις προτάσεις των ηθοποιών, οι οποίες κάποιες φορές βοηθούν την σεναριογραφική ομάδα. Δεν μου δίνουν, πάντως, κωμικούς ρόλους. Αυτό είναι ένα μου παράπονο».

Αναφορικά με το πως είναι σαν άνθρωπος είπε: «Δεν ξέρω τι είμαι πραγματικά- νομίζω ότι παλιμπαιδίζω λίγο. Το παιδί μέσα μου δεν έχει καταλαγιάσει, ακόμα υπάρχει. Καμιά φορά το παρακάνω ίσως».

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι μικρές του κόρες, δεν τον βλέπουν στην τηλεόραση καθώς είναι μικρές ακόμα για να επεξεργαστούν το γεγονός ότι ο πατέρας τους κάνει τον ρόλο του κακού: «Έχουν νιώσει τι κάνω αλλά δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να εκλογικεύσουν αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν μπορούν να ερμηνεύσουν γιατί ο μπαμπάς παίζει τον κακό, θέλει χρόνο να με δουν με καθαρό μάτι».