Τούρτα της Μαμάς: Spoiler φωτιά - Ηθοποιός από τη ''Γη της Ελιάς'' εισβάλλει στο σίριαλ της ΕΡΤ

Φοβερή ιδέα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τούρτα της Μαμάς: Spoiler φωτιά - Ηθοποιός από τη ''Γη της Ελιάς'' εισβάλλει στο σίριαλ της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ έδειξε ένα πολύ καλό και ανανεωμένο πρόσωπο με την έναρξη της σειράς η Τούρτα της μαμάς, καθώς το σίριαλ χάρισε ατελείωτο γέλιο στους τηλεθεατές αλλά παράλληλα κατάφερε να μεταδώσει σπουδαία κοινωνικά μηνύματα, που δεν αγγίζει εύκολα η ελληνική τηλεόραση.

Τα εβδομαδιαία επεισόδια συνεχίζονται για φέτος, καθώς και οι κατά καιρούς «εισβολές» νέων ηθοποιών. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες στο επεισόδιο 22, που θα προβληθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 22.00 θα δούμε την Χρύσα Παππά να κάνει ένα μοναδικό guest, απευθείας από τη Γη της Ελιάς, που την απολαμβάνουμε.

H εισβολή της Χρύσας Παππά στην Τούρτα της μαμάς

Χρύσα Παππά

«Δεν ένιωθα όμορφη...έπαιρνα χάπια κρυφά»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης η Χρύσα Παππά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #metoo αλλά και για την εμφάνισή της καθώς και την αγάπη της για το γυμνισμό. Μάλιστα, αυξήθηκε ο αριθμός καταγγελιών για τον τέταρτο ηθοποιό - Ανήλικα τα δύο θύματα.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω».

«Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω».

Όσον αφορά την αισθητική επέμβαση, η Χρύσα Παππά είπε ότι: «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη.

Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».