Τραγωδία Πάτρα: «Νιώθω αμήχανα, αλλά...» - Κόλαφος οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την υπόθεση

«Είναι μια ερεύνα που..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Νιώθω αμήχανα, αλλά...» - Κόλαφος οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την υπόθεση

Η Τραγωδία που εξελίσσεται στην Πάτρα δεν σταμάτησε στον θάνατο του τρίτου κοριτσιού, αλλά φαίνεται να συνεχίζεται μες τις σχετικές εξελίξεις, που βγαίνουν διαρκώς στην δημοσιότητα. Η Δανάη Μπάρκα μέσα από το Πάμε Δανάη εξέφρασε και εκείνη, μετά το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη, τις απόψεις της περί του ζητήματος.

Στραμμένη με το βλέμμα της στα 3 άτυχα κοριτσάκια που δε βρίσκονται στη ζωή θέλησε να σχολιάσει πως μόνο η δικαίωση των ψυχών τους είναι αυτό, που θα πρέπει να περιμένουμε όλοι. Φυσικά και αναφέρθηκε στην μητέρα, με πολύ λεπτό και διακριτικό τρόπο, δείχνοντας πως ή θέση των δημοσιογράφων έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη.

Oι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την υπόθεση στην Πάτρα

«Είναι λίγο σοκαριστικά όλα αυτά που διαδραματίζονται στην Πάτρα και όχι μόνο. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι σε σύγχυση ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία, ειδικά όταν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρεις. Είναι μια τρομακτική υπόθεση».

«Νομίζω ότι για να βγαίνουν στη δημοσιότητα, έρχονται μετά από έρευνα. Θα μπορούσαν να είναι μηνύσιμα αλλιώς. Μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Είναι μια ερεύνα που δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.

Από τη μια νιώθω αμήχανα, αλλά όλοι σκεφτόμαστε τα ίδια πια. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας μέσα μου και με στεναχωρεί όλο αυτό το κλίμα γύρω από αυτή την κοπέλα. Δεν μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουμε όλοι είναι να δικαιωθούν οι τρεις ψυχές των παιδιών» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση κόλαφος του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων - «Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα»

Πάνε και έρχονται οι σπόντες γύρω από την υπόθεση του θανάτου των 3 κοριτσιών στην Πάτρα. Το πρωί της Τετάρτης 24/3, η Αγγελική Νικουλόλη δημοσίευσε ένα πολύ αινιγματικό βίντεο για το τρέιλερ της εκπομπής της, ενώ σήμερα και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δημοσιοποίησε ένα βίντεο που θα ήθελε να πει πολλά...

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, ασχολείται εκτεταμένα με την τραγωδία και μάλιστα, σε αναρτήσεις του έχει πάρει θέση για το τι πιθανόν έχει συμβεί με τα παιδιά της οικογένειας.

Μάλιστα ο ίδιος αποφάσισε να αναδημοσίευση ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου ο κ. Λέων δήλωνε πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Σημειώνεται ότι η συνέντευξη προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 και ο ιατροδικαστής έλεγε: «Κατά τη γνώμη μου εάν ένας ιατροδικαστής κάνει όλη τη διαδικασία σωστά προφανώς δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα».