"Κόλαφος" η Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»

Τα "καρφιά" προς την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love It» μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 όπου άφησε άφωνους τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντίπαλους από την μπλε ομάδα. (Δείτε εδώ πόσα λεφτά έβγαλε σε 5 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο)

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα μιας και δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον χαρακτηρισμό “κλέφτρα”, που όπως τόνισε, της έκοψε δουλειές. Η ίδια τόνισε πως: «Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα.

Βλέπανε τα σχόλια από κάτω στις φωτογραφίες μου που με αποκαλούσαν κλέφτρα, ο άλλος για ποιο λόγο να μου δώσει να κάνω μια δουλειά; Ήταν αρκετά τα σχόλια γι’ αυτό ήθελα να τοποθετηθώ τόσο πολύ απέναντι στον Σπύρο, ότι όταν είσαι σίγουρος θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη, ψεύτη κλπ.

Σπύρο Μαρτίκα ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου. Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα».

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταρμπάνκο

Παντρεύεται η Κάτια Ταραμπάνκο; Το βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου η Κάτια Ταραμπάνκο, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η ίδια μάλιστα έκανε την επιστροφή της και στα social media.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το παιχνίδι, το όμορφο μοντέλο είναι ξανά ερωτευμένο. Ο σύντροφός της ονομάζεται Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και μάλιστα υπήρξαν φήμες που ήθελαν την Κάτια να έχει δεχτεί ήδη πρόταση γάμου από εκείνον.

Το απόγευμα της Δευτέρας 21/3, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους. Μάλιστα, όπως βλέπουμε, η Κάτια φοράει στο δάχτυλο της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δακτυλίδι κάτι που επιβεβαιώνει πως το ζευγάρι πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέσης τους.

«Αγαπημένο μου Instagram, καλησπέρα σας! Δεν πέρασε πολύς καιρός η αλήθεια είναι, μπαμ έγινε όλη η διαδικασία. Μέρες σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να μοιραστώ με όλους μαζί σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα υποστήριξης και μη… Όλα τα μηνύματα με βάζουν σε σκέψεις αυτοκριτικής. Περίεργα τα συναισθήματα. Αναφέρομαι και στο Survivor, δεν περίμενα να λήξει τόσο γρήγορα. Περίεργα και αυτά που συμβαίνουν λίγα χιλιόμετρα μακριά μας.

Είμαι ακόμη πολύ σοκαρισμένη, δεν το έχω αντιληφθεί, είναι ένα τεράστιο «δεν». Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη και υγεία. Και συγχωράτε με για τις εκφράσεις μου. Είναι ξεκάθαρα αμηχανία, δεν είναι ψευτομαγκιά. Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αμήχανη, στραβώνει το στοματάκι της…» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια.