Survivor 5: Πέρσι έγινε χαμός φέτος πήγαν λίγοι και καλοί - Φωτογραφία από την επιστροφή της Ταραμπάνκο

Γύρισε αθόρυβα στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Πέρσι έγινε χαμός φέτος πήγαν λίγοι και καλοί - Φωτογραφία από την επιστροφή της Ταραμπάνκο

Χθες Κυριακή 20/3 επέστρεψε στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5. Μπορεί το μοντέλο να πήγε για δεύτερη χρονιά στο ριάλιτι επιβίωσης με σκοπό να φτάσει μέχρι τέλους, όμως δεν κατάφερε να... επιβιώσει και έτσι το τηλεοπτικό κοινό την έστειλε σπίτι της.

Η επιστροφή της όμως διέφερε κατά πολύ από αυτή για παράδειγμα του Βαλάντη, αφού έγινε αθόρυβα και χωρίς πολλά πολλά. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν λίγες κάμερες και φωτογράφοι κάτι που μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Κανονικά από τη στιγμή που πάτησε χθες το πόδι της Ελλάδα, σήμερα θα έπρεπε να παίξουν βίντεο από την επιστροφή της όλες οι εκπομπές που ασχολούνται με το Survivor 5, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε!

Φωτογραφία από την επιστροφή της Ταραμπάνκο από το Survivor 5

Οι πρώτες δηλώσεις της Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της

«Έκλεισε αυτός ο κύκλος με έναν όμορφο ιδιαίτερο τρόπο. Ήταν λογικό να μην είμαι τόσο καλή στον στίβο μάχης γιατί μπήκα στα μισά. Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει όλοι από το ίδιο επίπεδο. Εξασκούσαμε το χέρι μας, τις ανάσες μας. Εγώ μπήκα στα βαθιά και μετά από covid, και αναπνευστικά ήμουν λίγο περίεργα.

Προφανώς και με στιγμάτισε και με πλήγωσε, γιατί γύρισα στην Ελλάδα και ναι μεν είχε γυρίσει όλο προς το καλό αλλά έβλεπα μέχρι και φέτος σχόλια “α, γυρίζει η κλέφτρα”. Τέτοιες λέξεις πρέπει να αποφεύγονται να χρησιμοποιούνται στην τηλεόραση αν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία γιατί καταστρέφεις τον άλλο άνθρωπο ξεκάθαρα», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο και συνέχισε:

«Την Ευρυδίκη την γνώρισα λίγο πριν αναχωρήσει και η ίδια για τον Άγιο Δομίνικο. Είχε έρθει να κάνει ένα τατουάζ και είχαμε μιλήσει. Ένιωσα οικειότητα γιατί είχα έναν άνθρωπο που ξέρει και τον δικό μου άνθρωπο. Τα κορίτσια με προσέγγισαν από μόνες τους και ένιωσα μια όμορφη οικειότητα. Ήθελα να μην είμαι μόνη μου για μια ακόμη χρονιά, ήθελα να είμαι μέρος της ομάδας.

Με τον Τάκη ήμασταν κοντά, είναι και μπαμπάς ένιωθα μια οικειότητα γιατί έχει και μια κορούλα, συζητάγαμε για τις προσωπικές μας ζωές, μου έδινε συμβουλές. Προσπαθούσα να τον κρατήσω ήρεμο γιατί είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στην ομάδα των διασήμων, θα ένιωθε πιο οικεία στους μαχητές.

Επικοινωνούσα όσο πιο πολύ μπορούσα μαζί του, στο τέλος έγινε ο τσακωμός που έγινε… Θα τα βρούμε όταν αποχωρήσει. Όλοι όταν είπε ο Τάκης αυτή την ατάκα στην Ευρυδίκη, όλοι καταλάβαμε ότι εννοούσε αυτό που της είχε πει ο Βαλάντης αλλά δόθηκε και μια άλλη ερμηνεία από τον Άρη σχετικά με κάτι που εκείνος είχε πει.

Με τη Ναυσικά δεν είχε γίνει κάτι, δεν είχε γίνει κάποια παρεξήγηση. Η κοπέλα έκανε παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Έβλεπα μια κοπέλα που όταν κάναμε όλοι μαζί δουλειές δεν πολυσυμμετείχε ή τα κορίτσια μου είχαν πει ότι στους 2,5 μήνες είχε πλύνει 2 φορές την κατσαρόλα… Μου δημιουργούσε μια αίσθηση διακοπών…».

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε για την Κουρεντή: «Η Μυριέλλα είναι ένα καλό παιδί το οποίο κάποιες φορές είναι αψυχολόγητη… Παρεξηγούνταν πολύ εύκολα πράγματα με τη Μυριέλλα όπως και με τον Τάκη, γι’ αυτό κράτησα λίγο τις αποστάσεις μου. Πάντα μίλαγε για την ένωση και ένα τραγούδι που θέλει να πει. Μπαίνουμε όμως σε ένα παιχνίδι για να διαφημιστούμε ή εμείς ή η δουλειά μας. Απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να φτάσει μέχρι εκεί».

«Μου έλειπε οπότε μιας και ένιωθα ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι ήθελα να το μοιραστώ αυτό με τον κόσμο. Ήθελα να μοιραστώ ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μου. Είμαστε 8 μήνες μαζί. Ήθελα να το προστατεύσω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί οι προηγούμενες σχέσεις βγήκαν όλες η μια μετά την άλλη στα φώτα της δημοσιότητας οπότε έπρεπε να βάλω ένα χειρόφρενο σε όλο αυτό και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου.

Μέχρι να δω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι με την Κάτια και όχι με την Ταραμπάνκο, το κράτησε κρυφό», πρόσθεσε για τον σύντροφό της, ενώ για την κατάσταση στην Ουκρανία δήλωσε:

«Όταν μου είπαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία τα έχασα τελείως. Δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε 2022 και υπάρχει ακόμα πόλεμος και πεθαίνει κόσμος. Ήμουν χαμένη. Αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε ολόκληρη η πόλη μου, είναι περίεργο. Οι δικοί μου είναι όλοι καλά αλλά δε μου αρκεί αυτό, είναι εγωιστικό να λέω ότι όλα είναι καλά επειδή είναι καλά μόνο οι δικοί μου».