«Όταν παντρεύτηκα τη δεύτερη σύζυγό μου...» - Η εξομολόγηση του Ηλία Μαμαλάκη για τον γάμο του

«Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Όταν παντρεύτηκα τη δεύτερη σύζυγό μου...» - Η εξομολόγηση του Ηλία Μαμαλάκη για τον γάμο του

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος πρόσφατα έκανε κάποιες πολύ αιχμηρές δηλώσεις για το MasterChef 6, και μίλησε μεταξύ άλλων για την επανεκκίνηση που έκανε στη ζωή του, αλλά και τη σχέση του με παιδιά της δεύτερης συζύγου του.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη

«Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω πολλαπλές εμπειρίες. Λόγω χαρακτήρα επανεκκινώ τη ζωή μου, δεν μπορώ να κλαίω πάνω από τη “βρεγμένη ζάχαρη”. Σπούδασα οικονομικά και έκανα μια καλή καριέρα.

Κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτή την πορεία και τη μαγειρική. Η πρώτη μου σύζυγος με στήριξε πολύ όταν επέλεξα τη μαγειρική. Είναι εύκολο να ρισκάρει ένας άνθρωπος όπως εγώ που έχω την ευθύνη του εαυτού μου. Κάποιος με οικογένεια πρέπει να μελετήσει το ρίσκο», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης και πρόσθεσε:

«Όταν παντρεύτηκα τη δεύτερη σύζυγό μου, ήξερα το ρίσκο γιατί είχε παιδιά. Απέκτησα μια απευθείας σχέση μαζί τους. Το καλοκαίρι θα βαφτίσουμε το τρίτο μας εγγόνι, θα του δώσουμε το όνομα Ηλίας».

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την περιπέτεια με την υγεία του

Στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει μια περιπέτεια που είχε σχετικά με την εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει αλλά και για τα κιλά που έχασε.

Βέβαια, ο σεφ πριν από καιρό είχε μιλήσει και για την εκπομπή της Σαλαγκούδη όπου αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς του λόγους.

Έχετε χάσει πολλά κιλά, τα οποία μάλιστα διατηρείτε εδώ και χρόνια. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Σας δυσκόλεψε;

«Το 2007 έκανα μια εγχείρηση στο στομάχι μου (gastric bypass) και έχασα 54 κιλά, καθώς είχα θέματα και δεν μπορούσα καν να περπατήσω καλά. Έκτοτε πήρα πάλι κάποια κιλά και πήγα σε μια κλινική στην Γερμανία και έκανα τη διαλειμματική νηστεία. ‘Έτρωγα έξι ώρες και τις δεκαοχτώ ήμουν νηστικός. Έχασα τα επιπλέον κιλά που είχα πάρει και από τότε παραμένω σταθερός.»