Έφυγε άρον άρον μετά την εκπομπή - Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το πλοίο

Που θα περάσει το τριήμερο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε άρον άρον μετά την εκπομπή - Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το πλοίο

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε όπως φαίνεται να εκμεταλλευτεί το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και έτσι μετά την ολοκλήρωση της σημερινής 24/3 εκπομπής (δείτε εδώ ποιος ήταν ο καλεσμένος της) έφυγε άρον άρον.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχώρησε αμέσως από το στούντιο με κατεύθυνση το λιμάνι της Ραφήνας και έτσι λίγο αργότερα επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν μερικά λεπτά μια φωτογραφία από το κατάστρωμα του καραβιού.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από το λιμάνι της Ραφήνας

«Το Αιγαίο με καλεί ! #eleni», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

Αναστάτωση στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη εξαιτίας της μικρής Μαρίνας - Ποια η κατάσταση

“Ήταν μια βαθιά επιθυμία μας και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που αυτό το πλασματάκι ήρθε στη ζωή μας και συμπλήρωσε την οικογένειά μας. Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το κοιτάζω και λέω “είναι δικό μου; Το έκανα”; Μου βγάζω το καπέλο... Λέω “Θεέ μου ευχαριστώ”! Και μετά: “Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια””, είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας για το τέταρτο παιδί της, τη Μαρίνα Παντζοπούλου, καρπό του μεγάλου της έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο, που απέκτησε -κατά τα δικά της λεγόμενα- με πολλές θυσίες...

Η Μαρίνα ήρθε στη ζωή τους μια ηλιόλουστη Κυριακή, στις 29 Μαρτίου 2015, και γέμισε με ευτυχία το σπίτι του ζευγαριού, που καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειάς του (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε τότε και πρόδωσε πως ήταν έγκυος για τέταρτη φορά), ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου άνοιξαν τα χέρια τους και την κράτησαν σφιχτά.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η επιθυμία της παρουσιάστριας να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια. Η ίδια δεν δίστασε πολλές φορές να παραδεχτεί ότι ήταν μια απόφαση ζωής που πήρε μαζί με όλα τα ρίσκα... “Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τω Θεώ που τα κατάφερα, γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ.

Ελένη Μενεγάκη μαρίνα παντζοπούλου

Ήταν κάτι, όμως, που το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου μέχρι να γίνει”, είχε πει εκείνη για την κοινή τους επιθυμία να γίνουν γονείς. Η Μαρίνα γέμισε ζωή το σπίτι του ζευγαριού και έκανε την Ελένη και τον Μάκη να λιώνουν βλέποντάς την να μεγαλώνει, να περπατάει και να τρέχει μέσα στο σπίτι, λέγοντας τις πρώτες της λεξούλες και συμμετέχοντας στα παιχνίδια με τα μεγαλύτερα αδέλφια της. Είναι το στερνοπούλι

της, εκείνο που κουρνιάζει επάνω της όταν επιστρέφει κατάκοπη στο σπίτι μετά από μια γεμάτη μέρα και την κάνει να σκέφτεται ότι τίποτα περισσότερο δεν αξίζει από αυτήν τη ζεστή, σφιχτή αγκαλιά που την κάνει να ξεχνά όλα τα προβλήματα.