"Θέλετε να σας πω πως το έκανα;" - Η Πέννυ Μπαλτατζή σοκάρει με την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Πέννυ Μπαλτατζή, λίγο καιρό μετά την εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Κυψέλη και μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της και την περιέργεια του κόσμου, αλλά και των δημοσιογράφων να μάθουν γι' αυτήν, φτάνοντας την τραγουδίστρια στα όριά της.

Η ίδια δήλωσε πως τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα και ένιωθε πως δεν την άφηναν να το ζήσει, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε μέλλουσα μητέρα. Από την άλλη πλευρά όμως, θεωρεί πως από τη μία είναι λογικό λόγω της δουλειάς της να παίρνουν τέτοια έκταση αυτά τα θέματα της προσωπικής της ζωής, ενώ θεωρεί ότι μιλώντας για τη ζωή της έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Οι δηλώσεις της Πέννυς Μπαλτατζή για την εγκυμοσύνη και την περιέργεια του κόσμου

"Και την πρώτη και την τωρινή την έκανα γνωστή από μόνη μου. Σκεφτόμουν ότι έχω πάει στον Θεοφάνους, στον Μαραβέγια, εδώ και εκεί... Σκεφτόμουν ότι θα αρχίσουν να με παίρνουν τηλέφωνα, οπότε σκέφτηκα να ανεβάσω μια φωτογραφία, να δώσω την είδηση και τέλος. Μετά γιατί να με παίρνουν τηλέφωνα;

Παιδιά χτυπούσαν τα τηλέφωνα σαν τρελά! Τους είπα κάποια στιγμή 'αφού έχω δώσει την είδηση, θέλετε να σας πω και πώς το έκανα; Νομίζω είναι γνωστό πώς γίνονται τα παιδιά'. Δεν μπορώ, αφήστε μας λίγο να το ζήσουμε. Ειδικά το πρώτο τετράμηνο που δεν είσαι και πολύ στα καλά σου..." ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

"Δεν με ενοχλεί αλλά είναι η δουλειά μας τέτοια. Πρέπει να μανατζάρεις και να βρεις έναν τρόπο. Τι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα και τι δεν φέρνει ούτε εσένα ούτε εκείνους σε δύσκολη θέση. Γιατί; Για μένα είναι απλά τα πράγματα. Δεν δυσκολεύομαι να πάρω αποφάσεις ή να σκεφτώ πώς θα το κάνω.

Συνήθως πράττω αυθόρμητα και νομίζω ότι έχω μια αισθητική σαν άνθρωπος. Μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και θεωρώ ότι έχω κάνει ανθρώπους να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι. Με τιμάει πάρα πολύ αυτό! Υπάρχουν άνθρωποι που με ακολουθούν επειδή εμπιστεύονται αυτά που πρεσβεύω. Δεν κρύβομαι αλλά αυτό που δίνω προσπαθώ να το κάνω όσο πιο ωραία γίνεται. Να μην είναι αστείο ή φθηνό" πρόσθεσε.

«Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά...»

Η Πέννυ Μπάλτατζη μίλησε για την δυσκολία που αντιμετώπισε όταν προσπαθούσε να γίνει μαμά. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό "Εγώ", την έβαλαν να κάνει εξωσωματικές, ενώ τελικά απέκτησε το μωράκι με φυσικό τρόπο, μετά τις αποβολές που είχε.

Βλέπουμε παιδιά που μεγαλώνοντας, ενστερνίζονται πρότυπα και καταστάσεις της οικογένειάς τους που δεν τους βοηθούν να εξελιχθούν και καταλήγουμε να έχουμε βία κι εγκληματικότητα μέσα στην κοινωνία μας….

Υπάρχουν παιδιά που για να μην απογοητεύσουν τους γονείς τους ή επειδή τους φοβούνται, κάνουν ό,τι τους πουν και δεν έχουν δική τους προσωπικότητα. Αυτό μας δείχνει, πόσο χειριστική είναι η ελληνική οικογένεια. Όλο αυτό γίνεται καταπίεση και κάνουν κακό στον εαυτό τους και τους άλλους. Είναι θέμα κοινωνικό, οικονομικό, συναισθηματικό. Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, αλλά θα λέω πάντα «ευχαριστώ» στους γονείς μου που διάβαζαν, έψαχναν και είχαν ανοιχτούς τους ορίζοντές τους.

Πέννυ Μπάλτατζη εξωσωματικές

Έχεις περάσει και από μία δύσκολη φάση μέχρι να καταφέρεις να κάνεις παιδί. Τι σε δίδαξε όλο αυτό και τι λες σε όλες αυτές τις μητέρες που προσπαθούν εκεί έξω;

Αρχικά να σου πω ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα μου στέλνει ότι κατάφεραν τελικά να κάνουν μωράκι μετά από πολλές προσπάθειες. Μεγάλη χαρά μου δίνουν. Όταν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, δεν χρειάζεται μία γυναίκα να κάνει εξωσωματική. Αγαπηθείτε λίγο παραπάνω με τους συζύγους σας και θα έρθει αυτή η μαγική στιγμή. Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά συνέλαβα τον γιο μου με φυσικό τρόπο. Μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Κι έφτασα σε σημείο να το πιστεύω κι εγώ. Γιατί με τον τρόπο τους με έκαναν να το πιστεύω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ενσυναίσθηση και ψυχολογική στήριξη από το προσωπικό.