Δεν τα λες και λίγα - Τόσα χρόνια περνάει η Δέσποινα Βανδή τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο έρωτας βέβαια δεν κοιτά χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν τα λες και λίγα - Τόσα χρόνια περνάει η Δέσποινα Βανδή τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ένα από τα πιο ερωτευμένα αλλά και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, συνεχώς μοιράζονται κοινά τους στιγμιότυπα και δεν κρύβουν λεπτό την σχέση τους.

Μάλιστα, η σχέση τους φαίνεται πως δεν κοιτά χρόνια, μιας και η τραγουδίστρια περνά κατά πολύ τον γνωστό ηθοποιό!

Η διαφορά ηλικίας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Συγκεκριμένα, έχουν διαφορά 8 χρόνια μιας και η Δέσποινα Βανδή είναι 52 ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης 44!

Η Δέσποινα Βανδή (Δέσποινα Μαλέα, Τύμπιγκεν, 22 Ιουλίου 1969) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια. Στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του The Voice of Greece, το 2014, αναφέρθηκε πως η Βανδή έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το 1.500.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969. από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Τόσα χρόνια περνάει η Δέσποινα Βανδή τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Λουτράκι, 29 Οκτωβρίου 1977) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και θεατρικός σκηνοθέτης.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Αγκαλιασμένοι στο σπίτι τους - Η πρώτη φωτογραφία του Μπισμπίκη με την κόρη της Βανδή και του Ντέμη, Μελίνα

Μπορεί ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή αλλά διατηρούν όσο μπορούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους! Πριν από λίγα 24ωρα η μικρή Μελίνα ενηλικιώθηκε κι έκανε ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι όπου μένει με την μητέρα και τον αδερφό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την μονοκατοικία). Στο πάρτι αυτό όπως όλα δείχνουν ήταν καλεσμένος και ο νέος σύντροφος της μαμάς, Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν άψογες σχέσεις και πως να μην έχουν άλλωστε αφού ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που κάνει πλέον την μητέρα της ευτυχισμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Μελίνα, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία αγκαλιά με τον ηθοποιό την οποία εκείνος με την σειρά του έκανε repost!

Η μικρή ίδια η Δέσποινα εντωμεταξύ...

Μπισμπίκη Μελίνα Μακρή