«Με πολύ αγώνα σηκώθηκα...» - Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου

Όσα αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με πολύ αγώνα σηκώθηκα...» - Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου

Την σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, υποδέχτηκε εχθές Πέμπτη 25/3 στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις μίλησε έξω από τα «δόντια» για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στη ζωή της και τις μεγάλες επιτυχίες της στο θέατρο, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αποκαλύπτει για τη ζωή της και συγκλονίζει

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες της επιτυχίες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά και για το σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να μείνει εκτός χώρου για μεγάλο διάστημα

«Με πολύ αγώνα σηκώθηκα, με καλό φυσικοθεραπευτή, με πλησίασε πολύ ανθρώπινα και ζεστά και με ξανά έμαθε να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πολύ μου είπαν ότι έκανα άσχημα να δώσω την φωτογραφία μου που είμαι χοντρή και παράλυτη, δεν νομίζω ότι έκανα άσχημα, ήταν ένα καλό μήνυμα».

"Δεν με έχετε ξαναδεί έτσι" - Η Μαίρη Χρονοπούλου αποκαλύπτει για την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μια εκ των σημαντικότερων παρουσιών στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star" κατά την οποία αναφερθηκε στην μεγάλη και πολυαναμενόμενη τηλεοπτική της επιστροφή.

Η μεγάλη ηθοποιός μίλησε και τόνισε ότι θα την απολαύσουμε σε κάτι κόντρα σε όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι την έκανε να πει το ναι μετά από 27 χρόνια αποχής από το τηλεοπτικό γυαλί, παρότι γνωρίζουμε πως είχε πολλές προτάσεις κατα καιρούς.

"Είναι ένα δώρο που μου δόθηκε σαν γενική κατάσταση, ελπίζω να πάει καλά. Δεν έχω άγχος έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σωτήρη Τσαφουλια, εκεί ωφελείται το "ναι" που είπα. Μου είχαν προτείνει κατά καιρούς διάφορες σειρές δεν πήγα ποτέ μου, εδώ με ιντρίγκαρε το πράγμα.

Θα δείτε κάτι απολύτως κόντρα, δεν θα με έχετε ξαναδεί έτσι" δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός τόνισε πως δεν προγραμματίζει άλλη τηλεοπτική εμφάνιση: "Θέατρο μπορεί, αλλά σε άλλη σειρά όχι δεν θα με δείτε. Ιδιαίτερα το σινεμά μου έχει λείψει"

Παρακολουθεί τηλεόραση; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: "Γίνονται καλές δουλειές σήμερα, ο κόσμος δεν είναι τόσο δεκτικός. Βλέπω δελτία ειδήσεων, YouTube και τον "Όρκο"".